Jönnek a cink-akkuk

Úgy tűnik, kezd felvirradni a cinkaksik hajnala. Múlt héten az Energizer állt elő a maga Zinc Air Prismatic elemjeivel, most pedig a PowerGenix egy vélhetőleg még hatékonyabb, újratölthető AA nikkel-zink akkuval.

Jönnek a cink-akkuk

Úgy tűnik, kezd felvirradni a cink-aksik hajnala. Múlt héten az Energizer állt elő a maga Zinc Air Prismatic elemjeivel, most pedig a PowerGenix egy vélhetőleg még hatékonyabb, újratölthető AA nikkel-cink akkuval.

A PowerGenix a Ritz Camera-val karöltve kezdi majd árusítani az AA Quantaray Super Z NiZn névre hallgató új darabokat, amelyek kereken 30%-al több energiát ígérnek, mint bármely más, hasonló formátumú vetélytársuk, felzárkózva így már az egyszer használatos elemek mellé is. Mi több, mivel a NiZn-technológia mentes minden méreganyagtól, így egyben a "piacon elérhető legújrahasznosíthatóbb kémiájú" megoldást is biztosítja.

Rövidesen tehát valóban semmiféle mentsége nem lehet már senkinek a hagyományos elemek használatára - főleg, hogy még az áruk is egészen versenyképesnek tűnik: 4 darab $14,99 - most, a későbbiekben pedig vélhetőleg ez is egyre lejjebb szorul majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward