Jönnek a beépített ledes világítással ellátott CPU hűtők

A Cryorig mérnökei megtalálták a módját, hogyan ötvözzék a processzor hűtőtömbjét az egyszínű, vagy éppen RGB típusú ledekkel.

Jönnek a beépített ledes világítással ellátott CPU hűtők

A Cryorig egyre több termékkel képviselteti magát a processzorhűtők piacán, sőt, a gyártó már a folyadékhűtők piacára is belépett.

A vállalat H7-es processzorhűtője elég népszerű, és ezt a népszerűséget meg is próbálják kamatoztatni a cég szakemberei, akik a Cryorig első beépített ledes világítással ellátott processzorhűtőit pont e modellből alakították ki. Ledes világítással felvértezett processzorhűtőkkel persze már eddig is találkozhattunk, ám azoknál a modelleknél rendszerint a ventilátorba épített ledek biztosították a hangulatos fényárt, ebben az esetben viszont egy teljesen másféle, újszerű megoldásról van szó.

Az első ledes világítással ellátott Cryorig processzorhűtők a Cryorig H7 LUMI Edition és a H7 LUMI RGB+ Edition nevet viselik – előbbi egy, utóbbi viszont több, összesen húszféle színárnyalat megjelenítésére képes ledes világítást kapott. Az érdekes látványvilágot nyújtó processzorhűtők mindketten a már jól ismert HiveFin technológia segítségével gondoskodnak a lamellák hatékony „működéséről”, azaz a levegő hatékony áramlásáról, a hűtőtömb pedig kellően kompakt, így a memóriafoglalatok fölé nem nyúlik be. A mindössze 145 milliméter magas hűtőtömb előtt Cryorig QF120-as ventilátort helyeztek el, amely a 330 RPM és 1600 RPM közötti fordulatszám-tartományon belül dolgozik.

A Cryorig az új processzorhűtőket egyelőre két speciális játék keretén belül teszi elérhetővé: az egyiket VIP tagoknak tartogatják, a másik azonban mindenki számára elérhető lesz. A nyereményjátékok keretén belül 5 darab H7 LUMI Edition és 2 darab H7 LUMI RGB+ Edition processzorhűtőt sorsolnak ki. Előbbieket bárki megnyerheti, utóbbiakat azonban csak a VIP tagok, vagyis azok, akik már vásároltak Cryorig termékeket és regisztráltak a vállalat weboldalán is.

A nyílt, azaz mindenki számára elérhető játék 2016. január 11-én éjfélig tart (PST/UTC-8), a kalapba kerüléshez pedig csak annyit kell tenni, hogy lájkoljuk a Cryorig hivatalos Facebook oldalát, a Twitteren követni kezdjük a hivatalos Cryorig oldalt, majd a nyereményjátékról szóló eseményt és egy tetszőleges Cryorig termékoldalt is meg kell osztanunk Facebookon keresztül. További részletek, illetve a különböző weboldalak linkjei itt találhatóak.

Az egyelőre nem derült ki, hogy az új processzorhűtők pontosan mikor válnak elérhetővé kereskedelmi forgalomban, így várható ajánlott végfelhasználói áraik sem ismertek. A hamarosan megrendezésre kerülő CES 2016 alkalmával alighanem további részletekről is lehull a lepel.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward