Jön az LG 48 hüvelykes, kifejezetten gamereknek szánt OLED televíziója

Az OLED panelnek köszönhetően remek színhűségre számíthatunk, ezzel együtt azonban a natívnál alacsonyabb felbontással rendelkező tartalmak jó minőségben történő felskálázása is biztosított lesz.

Jön az LG 48 hüvelykes, kifejezetten gamereknek szánt OLED televíziója

Az LG várhatóan hamarosan, még ebben a hónapban bemutatja legújabb gamereknek szánt termékét, ami nem más, mint egy 48 hüvelykes képátlóval rendelkező, OLED alapokon nyugvó televízió. Az újdonság az Nvidia korábban beharangozott Big Format Gaming Display koncepciója mentén készült, így természetesen G-SYNC támogatásra is számíthatunk. Ezzel együtt FreeSync támogatás is jelen lesz a fedélzeten, ám ez eleinte nem biztos, hogy minden régióban elérhető lesz.

Galéria megnyitása

Az óriási képátlójú OLED panel 120 Hz-es maximális képfrissítési ráta mellett dolgozik, válaszideje mindössze 1 ezredmásodperc, valamint a bemeneti késleltetés is kellően alacsony lesz, azaz minden adott ahhoz, hogy remek gamer kijelző váljon a termékből, ami egyébként akár munkára és kikapcsolódásra is használható lesz, sőt, még a tartalomkészítők is profitálhatnak az OLED panel nyújtotta előnyökből.

Galéria megnyitása

A 4K-s felbontású kijelző mögött az LG a9 Gen3 AI központi egysége dolgozik, amely mesterséges intelligencia segítségével oldja meg a különböző tartalmak minél jobb minőségben történő felskálázását, így azok a tartalmak is remek képminőségben jelenhetnek meg, amelyek alaphelyzetben nem érik el a kijelző natív felbontását.

Galéria megnyitása

Az LG CX 48 inch Class 4K Smart OLED TV csatlakozói között négy darab HDMI bemenet, három darab USB 2.0-s port, egy kompozit videó bemenet, egy Ethernet port, valamint egy optikai audió kimenet sorakozik, de ezzel együtt fejhallgató kimenet, valamint RS-232C bemenet is jelen lesz a kínálatban. Az újdonság 802.11ac WiFi és Bluetooth 5.0-s támogatással egyaránt rendelkezik, valamint Magic Remote is jár hozzá. Az újdonság 2.2 csatornás audió rendszerrel érkezik, kap Dolby Atmos és OLED Surround támogatást, valamint LG Sound Sync támogatást is. Operációs rendszerként természetesen a webOS legújabb változata áll rendelkezésre, valamint az LG Content Store-hoz is hozzá lehet majd férni.

Galéria megnyitása

Az új gamer televízió várhatóan 1499 dolláros ajánlott végfelhasználói áron kerül a boltok polcaira, azaz nem lesz olcsó. A korábban piacra dobott 55 hüvelykes kiadás, amely szintén az Nvidia BGFD koncepcióját követi, anno 2499 dollárért vált elérhetővé, most azonban már 1499 dollárért is meg lehet kapni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap