Shop menü

JÖN A RAZERCON 2022 – ÉRDEKES ELŐADÁSOKRA ÉS SOK-SOK NYEREMÉNYRE SZÁMÍTHATUNK

A RazerCon immár 3. alkalommal kerül megrendezésre, az idei is élvezetesnek és mozgalmasnak ígérkezik.
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Víg Ferenc (J.o.k.e.r)
Jön a RazerCon 2022 – Érdekes előadásokra és sok-sok nyereményre számíthatunk

A Razer idén is megrendezi a RazerCon névre keresztelt eseményt, ami eredetileg azzal a céllal jött létre még 2020 folyamán, hogy a lezárások miatt személyes részvétellel zajló események helyett online kapcsolattartást biztosítson a rajongói közösségnek, ezzel együtt pedig érdekes programokra, termék-bejelentésekre, illetve izgalmas játékbemutatókra is sort kerítettek.

A vállalat bejelentése szerint a RazerCon idén 2022. október 15-én nyitja meg virtuális kapuit, méghozzá közép európai idő szerint 18:00-kor, majd a fő esemény 19:00-kor veszi kezdetét és másnap hajnal 1:00-ig tart. A fő eseményen Min-Liang Tan, a Razer vezérigazgatója tart nyitóbeszédet, amelynek során a cég legújabb termékeiről is lehullhat a lepel, majd az OTK tagjai, Rich Campbell és Cyr veszik át a mikrofont, ők lesznek az esemény további részének házigazdái.

Galéria megnyitása

A show alkalmával nagy hangsúlyt fektetnek a fenntarthatósággal kapcsolatos újdonságokra és hírekre, ezzel is segítve a vásárlókat és a vállalkozásokat, hogy valóra váltsák a #GoGreenWithRazer szlogent. Az előadások között szórakoztató programokra és élő produkciókra lehet számítani a márka barátaitól, de ezzel együtt olyan játékstúdiók, mint a Team17, a Merge Games, a Rogue Games, a Thunderful, a Notorious Studios, az Apogee Entertainment és a Hidden Leaf Games is tartanak bemutatókat közelgő játékaikból. Szót kapnak majd az Intel, a Facebook Gaming, a Twinkly és a Displate illetékesei is, az eseményt pedig a Qualcomm szponzorálja.

Az esemény során ajándékokra is szert lehet tenni, ehhez viszont 2022. szeptember 15-e és 2022. október 15-e között regisztrálni kell a Razer és partnerei által felajánlott, az élő közvetítés során kisorsolt nyereményekre, méghozzá itt. A leírás alapján összesen 60 000 dollárnál is nagyobb értékben várhatóak ajándékok és nyeremények, amelyekről az előbb linkelt weboldalon keresztül lehet bővebb információkhoz jutni. A nyereményjátékokon bárki részt vehet, aki betöltötte 18. életévét és nem a kizárt országok lakója. A hivatalos kiírás alapján Magyarországról is lehet regisztrálni a nyereményekért, a weboldalon található leírás alapján azonban a Razer közösségi oldalait is érdemes lájkolni.

Sok sikert és jó szórakozást minden résztvevőnek!

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére