Jelentősen kibővült a HyperX DDR4-es memória kínálata

Az új memóriamodulok ezúttal tartogatnak némi érdekességet is.

Jelentősen kibővült a HyperX DDR4-es memória kínálata

A Kingstonhoz tartozó, de egy ideje külön, önálló részlegként tevékenykedő HyperX új DDR4-es memóriamodulokról rántotta le a leplet.

Fury DDR4-es memóriamodulok automatikus órajel beállítással

A HyperX legújabb DDR4-es memóriamoduljai az Intel X99-es platformjához készültek, különlegességük pedig az, hogy automatikusan képesek beállítani a névleges órajelüket. Ennek eredményeként abszolút nem kell az adott alaplap BIOS-ában található beállításokat módosítani, minden automatikusan történik.

A költséghatékony Fury memóriamodulok igényesen kialakított, aszimmetrikus hűtőbordát kaptak, ami alacsony profilt biztosít számukra, így a termetesebb processzorhűtők alkalmazása sem lehet akadály. A fekete nyomtatott áramköri lappal és fekete hűtőbordával rendelkező újdonságok élettartam garanciával kerülnek az üzletek polcaira, méghozzá az alábbi kiszerelésekben:

Nagykapacitású HyperX Predator memóriacsomagok és érkeztek

A HyperX a népszerű Predator sorozatot is bővítette, így a megszokott 16 GB-os DDR4-es memóriacsomagok mellett immár 32 GB-os és 64 GB-os csomagok közül is lehet választani. Az újdonságok többféle változatban érkeznek: órajelük 2133 MHz-től egészen 3000 MHz-ig terjed, ahogy az a lenti táblázatból is kiderül.

A Fury és a Predator sorozat legújabb tagjai rövidesen elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban. A Fury család egyes tagjai már webshopunkban is elérhetőek – az aktuális kínálat itt található. A Predator sorozatú DDR4-es memóriamodulok nagykapacitású csomagjai közül szintén elérhető már néhány, valószínűleg a többi is hamarosan befut.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward