Játékosok Köztársasága

Az Asus új márkanevet szeretne teremteni a laptopok piacán, ugyanis kiadta az első "Játékosok Köztársaságra" megnevezésű notebook-ot.

Játékosok Köztársasága

Az Asus új márkanevet szeretne teremteni a laptopok piacán, ugyanis kiadta az első "Játékosok Köztársaságra" megnevezésű notebook-ot.

A teljes nevén Asus G70S ROG teljesen alumínium borítást kapott, és szolgáltatások széles skálájával rendelkeiki. A 17-hüvelykes laptop mérete 42,5 x 32 x 6 cm, súlya pedig 4,7 kg, ami valljuk be nem túl kedvező hosszútávú hordozás esetén. További extra funkció még a négy-irányú vezérlő, öt darab funkciógomb és egy egyedi érintőpad.

A notebook belsejében az Intel Centrino Santa Rosa platformja lapul. A központi egység szerepét az Intel 45 nanométeres gyártási technológiájával készülő Core 2 Duo T8300 központi egysége tölti be. Ez 2,4 GHz-en működik és 3 MB másodszintű gyorsítótárt tartalmaz. Mivel a hordozható számítógép célcsoportja a játékosok, ezért az Asus két darab NVIDIA GeForce 8700M GT-t pakolt bele SLI-módba. Így összesen 1 GB grafikus memóriával rendelkezik a videókártya.

Rendszermemóriából se spórolt az Asus, 2 GB 667 MHz-es DDR2 került bele. Tárolóegységként egy 300 GB merevlemez szolgál, azonban van hely még egy 2,5-hüvelykes meghajtó beszerelésére, így lehetőségünk nyílik akár RAID 0, vagy 1-es tömbök létrehozására is. A laptop 17-hüvelykes kijelzője maximálisan 1440 x 900 pixeles felbontást képes megjeleníteni. Operációs rendszerből Windows Vista Ultimate került a gépre.

Egyéb kényelmi funkció még a 2 megapixeles kamera, digitális TV-tuner, N-szabványú vezetéknélküli hálózatok támogatása valamint egy ExpressCard- és egy négy-az-egyben kártyaolvasó. A hozzáadott nyolc-cellás akkumulátorral a G70S működési ideje 1,2 óra. Árról és a piacra kerülés időpontjáról egyelőre nincs információnk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward