Japán akkumulátorokat kapott az új Icy Box powerbank

A japán akkumulátorokkal szerelt 20800 mAh-s powerbank minőségi komponensekből épül fel.

Japán akkumulátorokat kapott az új Icy Box powerbank

Az Icy Box márkanév mögött álló RaidSonic egy új, meglehetősen nagy kapacitást kínáló mobil akkumulátort mutatott be, ami nem csak az okostelefonokat, de a táblákat is képes többször feltölteni.

Az IB-PBa20800 termékkóddal ellátott powerbank különleges, fekete-arany színvilággal és igényesen kialakított ABS műanyagházzal érkezik, fedélzetén pedig Lítium-ion alapú akkumulátorok teljesítenek szolgálatot, amelyek a Sanyo műhelyében készültek. Az UR18650ZY típusú, egyenként 2600 mAh-s kapacitással rendelkező akkumulátorok együttes kapacitása 20800 mAh, ami első ránézésre rendkívül soknak tűnik.

Kis tájékozódást követően kiderítettük, hogy az újdonság fedélzetén HT45F4M típusú töltésvezérlő teljesít szolgálatot, amelynek hatásfoka akár a 91,3%-ot is elérheti 5 voltos töltőfeszültség és 700 milliamperes töltőáram esetén, ami elég jól hangzik, így kevés megy kárba az energiából. A tényleges hatásfok persze erősen függ attól, hogy hány eszközt szolgál ki a rendszer, és ezt milyen töltőárammal teszi. A PWM vezérlő szerepét AnaNavi AN3202 és Feeling Tech FP6293-as chipekből álló platform tölti be, de a komponensek között Seiko S8211-es akkumulátorvédő IC is helyet kapott.

Az elegáns powerbank fedélzetén két darab USB 2.0-s portot helyeztek el: az egyik 1 ampernyi, a másik pedig maximum 2 ampernyi áram leadására képes, azaz 5 wattos és 10 wattos teljesítményű portokról van szó. Az akkumulátorok töltöttségéről négy kék led ad tájékoztatást, a powerbank töltését pedig micro USB 2.0-s porton keresztül lehet megoldani. Az újdonság rövidzár, túltöltés, túlmerítés, túlmelegedés és túláram elleni védelmet egyaránt kapott.

A minőségi komponensekből álló, megbízható japán akkumulátorokat tartalmazó powerbank rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban. Az IB-PBa20800 várható ajánlott végfelhasználói árát egyelőre nem közölte a gyártó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward