Izmos Gamer notebook MSI módra

Felfedte legújabb csúcsjátékgépének, a 17 hüvelykes GT725-ösnek a jellemzőit az MSI - amelyek természetesen minden szempontból ragyogóan meg is felelnek az elvárásoknak.

Izmos Gamer notebook MSI módra

Felfedte legújabb játékgépének, a 17 hüvelykes GT725-ösnek a jellemzőit az MSI - amelyek természetesen minden szempontból ragyogóan meg is felelnek az elvárásoknak.

Kezdve rögtön a 2,53GHz-es P9500-as processzorával és az akár 4GB-nyi memóriájával, valamint azzal a különlegességével, hogy elvileg "ő" a világ első olyan laptopja, amely ATI Mobility Radeon HD 4850 512MB GPU-t használ.

Így tehát semmi ok az aggodalomra, a HD-képes WUXGA (1920 x 1200) képernyő remek formában lesz, bármit is játszanánk - vagy épp néznénk rajta, mivel a szintén rendelkezésre álló Blu-ray meghajtó ebben az irányban is tágra nyitja a lehetőségek kapuját.

Továbbá rendelkezésre áll még (természetesen): WiFi b/g/n, Bluetooth 2.0+EDR, Gigabit ethernet, 4-az-1-ben kártyaleolvasó és három USB 2.0, valamint egy eSATA/USB-port, Firewire, HDMI, VGA és audio be/kimenet, plusz egy ExpressCard-rekesz.

A megfelelő hangzásról négy hangszóró (plusz mélynyomó) gondoskodik, valamint rendelkezésre áll az MSI Turbo Drive túlpörgetésvezérlője is. A 9 cellás akku jó eséllyel biztosíthat legalább egy közepes mobil üzemidőt is, de e téren pontos értékeket nem közöltek.

A gép elvileg rövid időn belül elérhetővé válik, az ára pedig pont olyan borsos is, amilyennek a fentiek alapján sejteni lehetett: $1.449,99-től indul, és nyilván bőven lehet még feljebb is tornászni.

                             

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward