Ívelt kijelzős gamer monitor az MSI-től, RGB LED világítással

Az Optix MAG271VCR szinte mindent tartalmaz, amire egy gamernek szüksége lehet, színhűsége pedig igen kiválónak ígérkezik, már amennyiben a gyártói adatlapon éppen szereplő adatok helyesek.

Ívelt kijelzős gamer monitor az MSI-től, RGB LED világítással

Az MSI egy friss monitorral kedveskedik a gamereknek, ami természetesen az Optix sorozatot erősíti és a MAG271VCR típusjelzést viseli. Ebben az esetben lényegében egy 1800R hajlítási sugárral rendelkező ívelt VA panel adja a 27 hüvelykes monitor alapját, ami 1920 x 1080 pixeles natív felbontást kínál, viszont maximális képfrissítési rátája cserébe nem alacsony, 165 Hz-nél tetőzik. Utóbbihoz VESA Adaptive-Sync támogatás is jár, ami a 48 Hz és 165 Hz közötti frekvenciatartományon belül működik.

Galéria megnyitása

A VA paneltípusnak megfelelően magas, 3000:1 kontrasztaránnyal van dolgunk, a betekintési szögek pedig 178 fokosak. A maximális fényerősség 250 cd/m2, a panel mögé helyezett W-LED világítás vezérlése azonban nélkülözi a PWM technológiát, így villódzás-mentes működésre lehet számítani.

Ehhez még csökkentett kékfény-kibocsátás is társul, amelyek együttesen segítenek abban, hogy szemeink egy hosszabbra nyúló játék alkalmával is kevésbé fáradjanak el, mint egy normál monitor előtt.

Galéria megnyitása

A VESA 75 támogatással ellátott monitor egy érdekes házzal rendelkezik, amelynek hátuljára „X” alakban kerültek RGB LED-ek, ezeket a Mystic Light funkción keresztül lehet vezérelni. A kávák vékony kivitelben készültek, így akár több monitorból álló megjelenítő rendszer is építhető a termékkel. Az 1 ezredmásodperces MPRT válaszidővel rendelkező monitor a gyártói weboldal szerint igen jó színhűséggel bír, ugyanis a DCI-P3 színteret 99,92%-ban, míg az sRGB színteret 114,59%-ban képes lefedni – reméljük, ez nem elírás.

Galéria megnyitása

A matt felületű panelt egy DisplayPort 1.2a, egy HDMI 2.0 és egy HDMI 1.4-es videó bemeneten keresztül tölthetjük meg tartalommal, valamint még egy fejhallgató kimenetet is rejt a kínálat. beépített hangszórókat nem kapunk, viszont egy kétportos USB 2.0-s hubot igen, ami az egér és a billentyűzet csatlakoztatásához tökéletes lehet.

Az új monitor gyári állványa némi döntésre (-5/+18 fok), elforgatásra (+/- 30 fok), illetve magasságállításra (0-62 mm) ad módot, plusz VESA 75 támogatás is rendelkezésre áll, ahogy fentebb már említettük. Az MSI újdonsága várhatóan hamarosan megjelenhet kereskedelmi forgalomban, várható listaáráról azonban még nem esett szó

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap