Ívelt kijelzős gamer monitor az MSI-től, RGB LED világítással

Az Optix MAG271VCR szinte mindent tartalmaz, amire egy gamernek szüksége lehet, színhűsége pedig igen kiválónak ígérkezik, már amennyiben a gyártói adatlapon éppen szereplő adatok helyesek.

Ívelt kijelzős gamer monitor az MSI-től, RGB LED világítással

Az MSI egy friss monitorral kedveskedik a gamereknek, ami természetesen az Optix sorozatot erősíti és a MAG271VCR típusjelzést viseli. Ebben az esetben lényegében egy 1800R hajlítási sugárral rendelkező ívelt VA panel adja a 27 hüvelykes monitor alapját, ami 1920 x 1080 pixeles natív felbontást kínál, viszont maximális képfrissítési rátája cserébe nem alacsony, 165 Hz-nél tetőzik. Utóbbihoz VESA Adaptive-Sync támogatás is jár, ami a 48 Hz és 165 Hz közötti frekvenciatartományon belül működik.

Galéria megnyitása

A VA paneltípusnak megfelelően magas, 3000:1 kontrasztaránnyal van dolgunk, a betekintési szögek pedig 178 fokosak. A maximális fényerősség 250 cd/m2, a panel mögé helyezett W-LED világítás vezérlése azonban nélkülözi a PWM technológiát, így villódzás-mentes működésre lehet számítani.

Ehhez még csökkentett kékfény-kibocsátás is társul, amelyek együttesen segítenek abban, hogy szemeink egy hosszabbra nyúló játék alkalmával is kevésbé fáradjanak el, mint egy normál monitor előtt.

Galéria megnyitása

A VESA 75 támogatással ellátott monitor egy érdekes házzal rendelkezik, amelynek hátuljára „X” alakban kerültek RGB LED-ek, ezeket a Mystic Light funkción keresztül lehet vezérelni. A kávák vékony kivitelben készültek, így akár több monitorból álló megjelenítő rendszer is építhető a termékkel. Az 1 ezredmásodperces MPRT válaszidővel rendelkező monitor a gyártói weboldal szerint igen jó színhűséggel bír, ugyanis a DCI-P3 színteret 99,92%-ban, míg az sRGB színteret 114,59%-ban képes lefedni – reméljük, ez nem elírás.

Galéria megnyitása

A matt felületű panelt egy DisplayPort 1.2a, egy HDMI 2.0 és egy HDMI 1.4-es videó bemeneten keresztül tölthetjük meg tartalommal, valamint még egy fejhallgató kimenetet is rejt a kínálat. beépített hangszórókat nem kapunk, viszont egy kétportos USB 2.0-s hubot igen, ami az egér és a billentyűzet csatlakoztatásához tökéletes lehet.

Az új monitor gyári állványa némi döntésre (-5/+18 fok), elforgatásra (+/- 30 fok), illetve magasságállításra (0-62 mm) ad módot, plusz VESA 75 támogatás is rendelkezésre áll, ahogy fentebb már említettük. Az MSI újdonsága várhatóan hamarosan megjelenhet kereskedelmi forgalomban, várható listaáráról azonban még nem esett szó

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap