Shop menü

ÍVELT, FÉMBŐL KÉSZÜLT OKOSÓRÁVAL ÁLLT ELŐ AZ AMAZFIT

Divatos külső mellett nyújt jó lehetőségeket és hosszú üzemidőt a széles közönség számára megfizethető eszköz.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Ívelt, fémből készült okosórával állt elő az Amazfit

Az Amazfit kínálatában sok érdekes készülék található mostanra, a Zepp birtokában álló márka a viselhető kiegészítők piacának egy értékes tagja. Az új Pop 3S modellel pedig most ismét megmutatta, hogy miért vélekedhetünk így róla, valószínűleg sokak érdeklődését kelti majd fel ez a konstrukció.

A Pop 3S egy négyzetes kialakítású óra lett, ami alumíniumötvözet tokba került, és bőrbarát hátlappal rendelkezik, ezen a ponton pedig pulzusmérő is van benne, de ne szaladjunk ennyire előre. Az újdonság egy 1,96 hüvelykes kijelzőt kapott, szóval meglehetősen nagy felülettel szolál. AMOLED panel használ, ami 410 x 502 képpontos felbontással társul. Beállítható lesz egyebek mellett folyamatosan aktív mód is.

Galéria megnyitása

Az egyedi rendszert használó okosóra nagyon sok különböző számlappal szolgál majd, száznál is több opció áll majd rendelkezésre, és ezeknek a száma folyamatosan bővül. Íves a termék felülete, ami ugyancsak hozzájárul majd ahhoz, hogy látványosabb legyen. Lehetőséget nyújt zenelejátszó kezelésére, elérhető innen a ne zavarj mód kapcsolója, az ébresztő, és egyebek mellett az időjárás információt is tudja „közvetíteni”. Az okostelefon kamerája is vezérelhető vele, és rengeteg plusz funkciót tartogat.

Galéria megnyitása

Egészségügyi fronton is sokoldalú megoldásról van szó. Rendelkezik a szerkezet egy olyan pulzusmérővel, ami a véroxigénszint figyelésében is partnernek bizonyul majd. Képes lesz a Pop 3S jelezni, ha ideje lenne folyadékot bevinni, és a stressz szintjét is monitorozza, arra az esetre pedig, ha túl feszült lenne az ember, képes lesz légzőgyakorlatokkal szolgálni. Éjjel sem pihen majd az eszköz, ilyenkor az alvási ciklusokat lehet vele nyomon követni.

Galéria megnyitása

Bluetooth 5.2 modult használ az okosóra, és a kapcsolati lehetőségeket tekintve elég szegényes, mivel a GPS vevő és az NFC chip is kimaradt belőle. Android és iOS rendszerű mobilokkal egyaránt használható majd az újdonság.

Galéria megnyitása

Beszélgetéseket is lehet majd a Pop 3S-sel bonyolítani, lesz benne hangszóró és mikrofon egyaránt. Elérhető lesz róla a névjegyzék, és még a tárcsázó is, tehát bármilyen telefonszámot be lehet majd vinni pillanatok alatt, és rögtön indítható a hívás az óráról, ehhez sem kell mobilt ragadni. Digitális asszisztens szolgáltatások megszólításában is lehet majd számítani az eszközre, a Sirinek vagy a Google Assistantnak ugyanúgy tud utasításokat továbbítani.

Galéria megnyitása

A fémtokos órának minden gombja rozsdamentes acél, és megvásárolható lesz a szilikon mellett 304 jelölésű rozsdamentes acél szíjjal szerelve is. Fekete színnel is választható majd a készülék. IP68 minősítést kapott, ami azt jelenti, hogy por egyáltalán nem juthat bele, víz pedig csak nagyobb nyomás mellett juthat majd be.

Az Amazfit okosórákra általában jellemző, hogy egészen jó üzemidővel szolgálnak, tehát ezeket tényleg sokáig lehet anélkül viselni, hogy a töltéssel kellene foglalkozni. Hírünk alanya csak egy 300 milliamperórás kapacitású akkumulátort kapott, de hála a takarékos hardver és szoftver kombinációnak, így is bírja majd általános igénybevétel mellett 12 napig, visszafogottabb használat során pedig a két hét is menni fog neki.

Galéria megnyitása

Az Amazfit Pop 3S 15 ezer forintnak megfelelő rúpiába kerül majd Indiában, ahol a napokban indul a forgalmazása, ezért az összegért szilikon szíjjal érkezik a készülék. Amennyiben valaki az acél szíjjal kívánja behúzni, arra sem kell majd sokkal többet áldozni, átszámítva 17 ezer forintot kóstál majd a fém szíjra akasztott verzió.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére