Itt van az Adobe Acrobat 8. generációja

Az Adobe Systems bejelentette, hogy mostantól elérhető az Adobe Acrobat Connect szoftver termékvonaluk, illetve ezzel egy időben az Adobe Reader 8 PDF olvasójuk is letölthetővé vált.

Itt van az Adobe Acrobat 8. generációja

Az Adobe Systems bejelentette, hogy mostantól elérhető az Adobe Acrobat Connect szoftver termékvonaluk, illetve ezzel egy időben az Adobe Reader 8 PDF olvasójuk is letölthetővé vált. Az Adobe szerint az új termékcsalád megváltoztatja az információs dolgozók dokumentumkezelését és lehetővé teszi  úgynevezett online személyes konferencia termek folyamatos fenntartását, ami a vállalati csoportmunkában jelenthet előnyt.

Az Adobe képviselői a bejelentés kapcsán elmondták, hogy az Acrobat család bővülésével tovább léptek a webes konferenciák területére, ami lehetővé teszi, hogy a távol lévő dolgozók személyes konferenciákhoz hasonló megbeszéléseket tartsanak, mintha csak valóban egymás irodáját keresnék fel. Az alapvető kommunikáció mellett azonnal képesek az elékészült dokumentumokat kezelni, felülvizsgálni, továbbítani.

A felhasználók könnyen megjegyezhető web címeket rendelhetnek online tárgyalószobájukhoz, ami adott esetben a telefonszám, email cím mellett egy szintén releváns elérhetőséggé válhat a kapcsolatfelvételben. Továbbá egyszerű megoldásokat nyújt a rendszer az eseti és az intenzív közös munkához is, ami főként a kisvállalatok számára lehet egy előnyös lehetőség, akiknek még nem éri meg komoly portálrendszereket üzemeltetni, de igénylik a hatékony online kollaborációt.

Az új termékek közül a Reader továbbra is ingyenesen érhető el, illetve ez év végéig a Connect csomagot is ingyenesen próbálhatja ki bárki a www.adobe.com/go/tryconnect címre kattintva. A kereskedelmi bevezetés után januártól a szolgáltatás havi $39-ért, vagy évi $395-ért érhető majd el eleinte kizárólag angol nyelven. Az komolyabb változat, az Adobe Acrobat Connect Professional viszont angol, német, francia, japán és koreai nyelven is megvásárolható, igaz elég magas, $15.000-os áron. A legtöbb otthoni felhasználó számára elegendő PDF olvasást lehetővé tevő Adobe Reader 8-at pedig angol, német, francia és japán verzióban indítják útnak és szabadon letölthető a www.adobe.com/go/getreader oldalról. Egyelőre csak Windows és Mac platformra, de hamarosan Linux és Solaris változat is várható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward