Shop menü

ITT VAN A NOTHING OLCSÓ OKOSÓRÁJA ÉS FÜLESE, PLUSZ EGY ADAPTER IS JÖTT

A CMF márkanév alatt valóban megfizethetőbb eszközöket kaptunk, de kérdéses, hogy szüksége van-e ezekre, vagy csak rombolják a márka renoméját.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Itt van a Nothing olcsó okosórája és fülese, plusz egy adapter is jött

A Nothing márkát szép lassan építgeti Carl Pei és csapata, nem haladnak úgy, ahogy tervezték, de már van a kínálatban két mobil és több vezeték nélküli fülhallgató is. Túl nagy bevételeket azonban még ezekkel aligha tud a vállalat összehozni éppen ezért most elindítottak egy kisebb márkát, ahol már csak a narancs szín ad némi izgalmas.

Galéria megnyitása

Az áttetsző készülékeivel a Nothing valóban képes felkelteni az érdeklődők figyelmét, de a gondosan tervezett készülékeket nem igazán lehet fillérekért adni. Meg egyébként is próbál kicsit a többi piaci szereplő fölé helyezkedni a Nothing. De úgy érezték, hogy itt az ideje annak, hogy nagy volumentben eladható eszközök is érkezzenek, erre hozták létre a CMF by Nothing márkát. Most pedig meg is jelent az első három eszköz ennek az ernyője alatt.

A CMF első termékei a Buds Pro, Watch Pro és a Power 65W GaN Charger névre hallgatnak.

Amilyen unalmasak ezek a nevek, olyan unalmasak a termékek is, de legalább valóban egészen elérhető árszintet fognak képviselni. A CMF Power 65W GaN Charger 40 dolláros áron lesz megvásárolható, és több készüléket tud tölteni. A CMF Watch Pro okosóra 70 dollárba kerül majd, és a CMF Buds Próért pedig 50 dollárt kell leszurkolni. De lássuk, hogy mit is tudnak ezek.

CMF Watch Pro

A Watch Pro a legérdekesebb tagja a családnak, az okosóra egy 1,96 hüvelykes AMOLED megjelenítőt használ 502 x 410 képpontos felbontással, és szépen illeszkedik a lekerekített, de egyenes oldalfalú tokba. Egyedi szoftver rajzolódik ki a 600 nites fényerőre képes kijelzőn, sokféle számlapból lehet majd itt válogatni, széles támogatás lesz biztosított az értesítések kezelésében, és így tovább. Sportmódból több mint 100 különböző opció áll majd rendelkezésre.

Galéria megnyitása

A költséghatékony okosóra rendelkezik majd GPS vevővel is, szóval kiemelkedő pontossággal képes követni az emberek mozgását az edzések során. Mérheti a pulzus mellett a véroxigén szintet is, és gondoskodik a stresszszint monitorozásáról is. Mikrofonnal és hangszóróval egyaránt rendelkezik a Watch Pro, így a hívásokat is kezeli. IP68 védelemmel lett ellátva, komolyabb vízállósági tanúsítványa nincs. A szíja nélkül csak 30,4 grammot nyom a kiegészítő, de maga a szíj is nagyon könnyű – valamint cserélhető.

Galéria megnyitása

CMF Buds Pro

A vezeték nélküli fülhallgató a kedvező ára ellenére aktív zajszűrést támogatva született meg. Ráadásul a cég szerint minden eddiginél hatékonyabb ANC-t nyújt a Buds Pro az ársávjában, 45 dB a hatékonysága, ami tényleg nagyon jónak hangzik. A zajszűrés több módban is használható majd, akár áteresztő beállítást is lehet választani. Beszédhangkiemelésre is alkalmas a fejlett mikrofonrendszer, hogy a hívásoknál jól lehessen érteni a felhasználót.

Galéria megnyitása

10 mm-es hangszórók vannak a felszín alatt, a mély külön ki lett emelve, szóval akik szeretik a basszust, biztosan örülni fognak. Kifejezetten meleg hangzásra lehet számítani, de lesz EQ is, így a felhasználók alakíthatnak a füles megszólalásán. Bluetooth 5.3 modult használ a Buds Pro, van alacsony késleltetésű módja, valamint támogatott a Google Fast Pair és a Swift Pair (Microsoft) is.

Galéria megnyitása

4,8 grammosak a fülesek, a tok pedig 44,5 grammot nyom és 58 mm az átmérője. IP54 védelemről is szó esik is. A CMF Buds Pro egy töltéssel 6,5 órán keresztül szól majd, méghozzá úgy, hogy közben az ANC is aktív lehet, ha erre nincs szükség, akkor 11 órát is el tud érni, ami egészen rendkívüli. A teljes üzemideje akár a 39 órát is elérheti. Gyorstöltés is van, elég 10 perc a töltőn, és 5 órányi zenehallgatásra elég erőt szív magába az eszköz.

CMF Power 65W GaN Charger

Az adapter pedig amellett, hogy 65 wattos teljesítményt képes biztosítani, párhuzamosan akár három termék táplálására is alkalmas, mivel kettő USB-C és egy hagyományos USB aljzat található rajta. Annak ellenére, hogy GaN technológiás, a leírás szerint ez 146,1 grammot nyom, szóval meglehetősen komoly tömeggel rendelkezik. Támogatja a kiegészítő a PD 3.0, a QC4.0+ és még egy sor másik gyorstöltési eljárást, elvileg a Samsung és az Apple mobilok gyorstöltése sem okoz neki gondot.

Galéria megnyitása

Az újdonságok fekete és narancssárga színben jönnek, illetve a füles és az okosóra még szürke kivitelben is hozzáférhető lesz. Szóval nem feltétlenül kell a rikító opció.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére