Itt az internetről is irányítható ventilátorvezérlő

A BitFenix két speciális, 5,25 colos bővítőhelyre illeszkedő ventilátorvezérlővel rukkolt elő – az egyik internetről is irányítható.

Itt az internetről is irányítható ventilátorvezérlő

A BitFenix két speciális, 5,25 colos bővítőhelyre illeszkedő ventilátorvezérlővel rukkolt elő – az egyik internetről is irányítható.

[bold]

A Recon-nal internetről, okostelefonon keresztül is vezérelhetőek a PC ventilátorai.[/bold]

A Recon névre keresztelt modell 5,25 colos bővítőhelyre illeszkedik és egy 4,7 colos képátlójú, érintő támogatással is ellátott kijelzővel érkezik, amely kényelmes, gyors irányítást tesz lehetővé. Persze nem kötelező a gép előtt ülni ahhoz, hogy monitorozni tudjuk a rendszer hőmérsékleteit, illetve vezérelhessük a ventilátorok fordulatszámát: ezt akár távolról, internetre kapcsolódó tábla PC-vel, noteszgéppel, vagy akár okostelefonnal is megtehetjük – mindegy, hogy az adott eszköz milyen operációs rendszert használ, mert a kezelőfelület webböngésző alapú.

Az újdonság egyébként két mikroprocesszorral dolgozik, amelyek valós idejű hőmérséklet és ventilátor fordulatszám-monitorozást, valamint ventilátor fordulatszám-vezérlést tesznek lehetővé. Extra lehetőség, hogy a felhasználó háromféle beállítási profilt is menthet, amelyek bármikor könnyedén előcsalogathatóak és alkalmazhatóak. A rendszer öt ventilátor-vezérlő és öt hőmérséklet-érzékelő csatornát kínál – előbbiek csatornánként 10W-os teljesítményt biztosítanak.

Hydra Pro

A ventilátor csatornánként 30 wattnyi teljesítményt kínáló kiegészítő nem csak az adott ventilátor fordulatszámát, hanem a beépített LED-es világítást is képes szabályozni, amennyiben Spectre LED vagy Spectre Pro LED légkeverőket használunk. A termék összesen öt ventilátor-vezérlő csatornát és öt LED-vezérlő csatornát kínál.

Az alacsony profilú csúszkákat alkalmazó kiegészítő szintén 5,25 colos bővítőhelyre illeszkedik és esetében sem kell aggódni amiatt, hogy nem csukódik majd miatta az adott számítógépház ajtaja.

A Hydra Pro modellért 30 eurót, Recon névre keresztelt, érintőkijelzővel is ellátott, internetről vezérelhető társáért pedig 34,9 eurót kérnek majd el az üzletekben. A két új kiegészítő Európában a Caseking, az Overclockers UK és a Specialtech kínálatában jelenik meg, méghozzá a következő héttől kezdve.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward