Itt az első RGB LED-es tápkábel

Aki eddig hiányolta a színesen világító 24-tűs ATX tápkábelt, most fellélegezhet, ugyanis a Lian Li megalkotta az első olyan különlegességet, és ebben a neves német tuningmester, Der8auer is segítő jobbot nyújtott.

Itt az első RGB LED-es tápkábel

Az RGB LED alapú világítás szinte már mindenféle hardvert megfertőzött, kezdve a processzorhűtőktől az alaplapokon és a tápegységeken át egészen a videokártyákig, de már SSD-ből is van színes fényárban pompázó példány. A Lian Li szakemberei úgy gondolták, találtak egy igen komoly piaci rést, ami betömésért kiált: szerintük mindenképpen lesz kereslet az RGB LED-es világítással ellátott 24-tűs moduláris tápkábel iránt.

Galéria megnyitása

Az újdonság a Strimer nevet kapta, és tulajdonképpen nem más, mint egy fehér kábelekkel, fehér kábelharisnyával ellátott tápkábel-hosszabbító, ami az eredeti 24-tűs ATX kábelhez kapcsolódik. A tápellátást végző kábelek fölé üvegszál-szerű kiegészítők kerültek, amelyeket a tápcsatlakozónál található RGB LED-ek világítanak meg teljes hosszúságban – legalábbis az első videók alapján úgy tűnik. Ez a világító kiegészítő a normál tápkábel fölé van felszerelve, méghozzá áttetsző leszorítókkal. Az apró RGB LED-ekből összesen 12 világít, hűtésükről pedig pici hűtőbordák gondoskodnak.

A szettet kétféle módon használhatjuk. Ha nincs megfelelő, RGB LED tüskesorral ellátott alaplapunk, akkor a PCI slotba illeszkedő hátlapi panel köré építjük, amelynek hátulján gombokat is elhelyeztek, hogy a 10 fényeffektet variálhassuk. Ezt az eszközt egy négytűs MOLEX tápkábellel üzemeltethetjük. Amennyiben viszont modernebb alaplap lapul a házban, használhatjuk a mellékelt adapter kábeleket, így közvetlenül az alaplapon keresztül működhet a címezhető RGB LED-ekből álló világítás, azaz szinkronba hozhatjuk a többi hardver világításával.

Galéria megnyitása

A Lian Li újdonsága egy partnerkapcsolat eredménye, amelynek keretén belül a neves német tuningmester, Der8auer is kivette a részét az új kiegészítő megtervezésében. A Lian Li egyelőre a felhasználói visszajelzéseket várja, amelyek alapján eldőlhet, tényleg van-e igény efféle kiegészítőre. Pozitív visszajelzés esetén azárazást is a felhasználók segítségével szeretné kitalálni a gyártó.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward