Itt az első fotó az AMD következő csúcskártyájáról

A sejtelmes képet a DICE egyik munkatársa, a Frostbite motor fejlesztését végző Johan Andersson osztotta meg a nagyközönséggel.

Itt az első fotó az AMD következő csúcskártyájáról

Az AMD következő generációs egy GPU-s csúcskártyáját, a Radeon R9 390X-et már nagyon várja a piac – igaz, egyelőre még az sem biztos, hogy az újdonság valóban ezt a nevet kapja-e, ugyanis a legfrissebb pletykák sokkal különlegesebb névválasztás lehetőségéről számoltak be.

Név ide vagy oda, az új csúcskártya egy sejtelmes fotón már megcsodálható, még ha nem is teljes pompájában. A DICE kötelékén belül dolgozó Johan Andersson, aki a Frostbite játékmotor fejlesztésével foglalkozik, nemrégiben egy rendkívül érdekes bejegyzéssel örvendeztette meg twitteres követőit, amelyen az AMD következő generációs csúcskártyája látható.

Íme, a fotó:

Amennyire a kép alapján megítélhető, az új videokártya valóban kompakt lesz, ahogy az a HBM-mel kapcsolatos bejelentés után várható volt.

Johan Andersson egyébként nem először kapja meg idő előtt az AMD soron következő nextgen videokártyáját: 2013. szeptember 21-én hasonló twitteres bejegyzésben számolt be arról, hogy az AMD megajándékozta egy következő generációs videokártyával – ami akkoriban a csak hetekkel később megjelenő Radeon R9 290X volt.

Az új videokártya rajtjával kapcsolatban a legutóbbi információk alapján elég homályossá vált a kép – csak az tűnik biztosnak, hogy a termék június folyamán debütál.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward