Itt az Adobe Flash Player 10.2 béta kiadása

Itt az Adobe Flash Player 10.2 béta kiadása

Az Adobe Flash Player 10.1-es végleges változata már egy ideje elérhető: ez a változat azért bírt és bír is nagy jelentőséggel, mert a különböző Flash streamek és videók esetében hardveres gyorsítást kínál azon rendszerek számára, amelyek az említett funkciót támogató GPU-val rendelkeznek.

Az új kiadás - amely egyelőre még csak béta változatban érhető el - újfajta hardveres videó lejátszási metódust kínál, ami Stage Video névre hallgat. A technológia lényege annyi, hogy a korábbinál alacsonyabb processzorterhelés és magasabb FPS értékek mellett lehet majd lejátszani az adott videókat, azaz jól láthatóan optimalizálták a hardveres videó gyorsítást. A Stage Video eljárásssal kapcsolatban bővebb információkat itt találunk. A friss Flash Player esetében az is fontos újítás, hogy a 10.2 béta már hardveres renderelés gyorsítást kínál az Internet Explorer 9 számára. Az új béta a teljes képernyő mód esetén már többmonitoros támogatást is kínál és a fejlesztők számára azt is lehetővé teszi, hogy egyedi egérkurzort alkalmazzanak annak érdekében, hogy a felhasználói élmény javulhasson.

 

Aki ki szeretné próbálni a friss Flash Player béta változatát, látogasson el ide. A szoftver Windows-ra, Linux-ra és Mac OS X-re egyaránt elérhető.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward