Itt az Acer C7 Chromebook prémium kiadása

Az Acer bemutatta korábban bejelentett C7-es Chromebookjának prémium változatát, amely ütőképesebb hardverrel érkezik, mint olcsó társa.

Itt az Acer C7 Chromebook prémium kiadása

A 199 dolláros C7 Chromebook érkezéséről korábban már beszámoltunk, most azonban egy újabb C7-es sorozatú Acer Chromebookról hullott le a lepel, amely elődjéhez képest valamivel komolyabb hardvert kínál. Persze a komolyabb hardver mellé borsosabb árcédula is társul: a friss noteszgép 199 dollár helyett már 299 dollárba kerül.

A 11,6 colos képátlójú, 1366 x 768 pixeles natív felbontás mellett üzemelő LCD kijelző és az 1,1 GHz-es Celeron 847-es processzor nem változott, viszont rendszermemóriából 2 GB-nyi helyett 4 GB-nyi került a memóriafoglalatokba. Az adatok tárolásáról már nem 320 GB-os, hanem 500 GB-os merevlemez gondoskodik, ami szintén jó hír. További pozitívum, hogy a gyártó lecserélte a 2500 mAh-s kapacitású akkumulátort, helyére pedig egy kétszer nagyobb, 5000 mAh-s kapacitású energiaforrás került.

Az Acer C7 Chromebook a felsoroltakon kívül 1,3 megapixeles felbontású beépített webkamerával, valamint beépítet mikrofonnal is rendelkezik, de kínálatban persze 802.11 b/g/n típusú WiFi adapter is jelen van. Ezeken kívül kapunk még három darab USB 2.0-s portot, egy SD és MMC memóriakártyákat fogadó memóriakártya-olvasót, valamint D-Sub és HDMI videó kimenetet is. Utóbbiak természetesen a Celeron 847-es processzor integrált videó vezérlőjéhez kapcsolódnak.

A C710-2605-ös modell hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, ára pedig 299 dollár lesz, ahogy azt fentebb már említettük.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward