Itt a világ legkönnyebb aktív-záras 3D-s szemüvege

A Samsung és az osztrák Silhouette International szakemberei együttes erővel elkészítették a világ legkönnyebb aktív 3D-s szemüvegét. 

Itt a világ legkönnyebb aktív-záras 3D-s szemüvege

A Samsung és az osztrák Silhouette International szakemberei együttes erővel elkészítették a világ legkönnyebb aktív-záras 3D-s szemüvegét.

Az újdonság a megszokottal ellentétben nem vaskos kerettel és tekintélyes súllyal érkezik, mint az aktív 3D-s szemüvegek túlnyomó többsége, hanem igen tetszetős, vékony dizájnnal és pillekönnyű súllyal. A termék első ránézésre sokkal jobban hasonlít egy átlagos szemüvegre, és ez többnyire azért van így, mert a gyártópáros innovatív módon nem a szemüveg keretében, hanem a szemüveg szárainak végében helyezte el a termék működéséhez szükséges elektronikát. Ezzel a megoldással a szemüveg egyensúlya is javul, így viselése sokkal kényelmesebb – állítják a gyártók.

A mindössze 28 grammos súllyal érkező szemüveg akkumulátorral is rendelkezik, amely szintén a szárak végén helyezkedik el és könnyedén, vezeték nélkül tölthető. Az újdonság a gyártók szerint ideális lesz mind gyerekek, mint pedig felnőttek számára.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward