Itt a világ legkisebb pendrive-ja

A holland Deonet – ami különleges pendrive-jairól ismert – most egy újdonsággal jelentkezik, amelyről a vállalat egyenesen azt állítja, hogy ez a világ legkisebb sorozatgyártásban lévő pendrive-ja.

Itt a világ legkisebb pendrive-ja

A holland Deonet – ami különleges pendrive-jairól ismert – most egy újdonsággal jelentkezik, amelyről a vállalat egyenesen azt állítja, hogy ez  a világ legkisebb sorozatgyártásban lévő pendrive-ja.

Szó se róla – ahogy az a lenti fotón is látszik – a hordozható adattároló tényleg rendkívül kicsi: gyártója állítása szerint a friss jövevény mindössze 19,4 x 14,5 x 2,9 milliméteres mérettel rendelkezik. A parányi pendrive 4 GB-os, 8 GB-os és 16 GB-os adattároló kapacitást kínáló változatokban kerülhet majd a boltok polcaira, méghozzá január folyamán.

Az apró méret egyébként a Micro UDP tokozásnak köszönhető, ugyanis ennél a megoldásnál az USB 2.0-s vezérlő, a NAND Flash memóriachip és a termékhez tartozó egyéb komponensek egy rendkívül pici tokozáson belül foglalnak helyet. A Micro UDP chip alig feleakkora, mint a hagyományos USB alapú NAND Flash megoldások.

A gyártó egyelőre sajnos nem árulta el, hogy mennyibe kerül majd a termék. Egy biztos: érdemes lesz majd jókora nyakpántot tenni rá, hogy el ne hagyjuk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward