Itt a második Android-os okostelefon a T-Mobile-tól

A T-Mobile bemutatta második Google Android-alapú okostelefonját, a myTouch-ot, amit a méltán népszerű G1 folytatásának szán.

Itt a második Android-os okostelefon a T-Mobile-tól

A T-Mobile bemutatta második Google Android-alapú okostelefonját, a myTouch-ot, amit a méltán népszerű G1 folytatásának szán.

A legelső Android-os okostelefon a T-Mobile kínálatában a G1 volt. Eleinte küszködött problémákkal, de a Google és a T-Mobile közös erőfeszítéssel elsimította azokat és így a T-Mobile hálózatának egyik legnépszerűbb okostelefonjává vált. Tavaly októbertől 2009 áprilisáig egy millió darab kelt el belőle, ami egyértelműen jelezte az igényt egy folytatás kiadásának. A T-Mobile nem is késlekedett, bemutatta második Android-os okostelefonját, a myTouch-ot.

A myTouch-ot a HTC gyártja a T-Mobile számára, akárcsak a G1-et. Belsejében a Google Ion/HTC Magic-kel megegyező hardveres kialakítással találkozhatunk, ami még a februári Mobile World kongresszuson került bemutatásra. Az új Android-os okostelefon valamivel vékonyabb a G1-nél és egy kicsivel kisebb az iPhone-nál, jelentette a CNET News, azonban kisebb mérete ellenére is 3,2-hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik, melynek maximális felbontása 320 x 480 pixel. A G1-el ellentétben a myTouch nem tartalmaz fizikai billentyűzetet, a gombokat helyette egy képernyőn elhelyezkedő, virtuális billentyűzeten nyomkodhatjuk.

Mindezeken felül rendelkezik még Wi-Fi és 3G-támogatással is, ami manapság teljesen elvárható az ilyen kategóriás készülékektől. A tárolásról 512 MB belső memória, illetve a készülékhez adott 4 GB-os microSD-kártya gondoskodik. A T-Mobile 2 éves hűségnyilatkozat esetén 199 dollárért fogja adni a myTouch-ot, a meglévő T-Mobile-osok július 8-tól, az újak pedig augusztus elejétől tehetik rá a kezüket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward