Itt a Logitech Google TV termékcsaládja

Ahogy az várható volt a Logitech illetékesei bemutatták a vállalat első Google TV-vel kapcsolatos termékeit, amelyek között számos érdekes készülék kapott helyet. A termékek között megtaláljuk a Revue névre keresztelt set-top-boxot, egy vezérlő billentyűzetet, egy mini vezérlőt, valamint a televízióra helyezhető webkamerát is.

Itt a Logitech Google TV termékcsaládja

Ahogy az várható volt a Logitech illetékesei bemutatták a vállalat első Google TV-vel kapcsolatos termékeit, amelyek között számos érdekes készülék kapott helyet. A termékek között megtaláljuk a Revue névre keresztelt set-top-boxot, egy vezérlő billentyűzetet, egy mini vezérlőt, valamint egy a televízióra helyezhető webkamerát is.

A rendszer "lelkét" a Revue képezi, amely egy fényes fekete festéssel ellátott központi egység. Ez a szerkezet 10/100 Mbps-os Ethernet vezérlőn vagy 802.11 b/g/n WiFi adapteren keresztül kapcsolódik az internethez és hozzáférést biztosít a Google TV minden szolgáltatásához, valamint lehetővé teszi, hogy internetezzünk rajta. A termék két darab HDMI 1.3a típusú video kimenettel, két darab USB 2.0-s porttal és Harmony Link technológiával érkezik, ami a navigáviót próbálja könnyebbé és gyorsabbá tenni. Ehhez a termékhez jár a vezeték nélküli Keyboard Controller is, ami nem más, mint egy kis billentyűzet egy touchpaddal és némi dedikált média gombbal. A csomag a tervek szerint a hónap végén, 300 dolláros ajánlott végfelhasználói áron kerül forgalomba.

A következő a sorban a 130 dolláros Mini Controller névre keresztelt vezérlőeszköz. Ez a szerkezet egy kisméretű billentyűzettel, érintőpaddal és távirányító funkcióval érkezik. A vezérlő teljes körű irányítást biztosít, amelynek köszönhetően a Google TV szolgáltatásait könnyedén és kényelmesen használhatjuk. A 15,4 x 8,89 cm-es mérettel rendelkező újdonság beépített lítium-ion akkumulátorral bír, amely egyetlen töltéssel két héten keresztül tudja üzemeltetni a vezérlőt. A Mini Controller három év garanciával kerül majd a boltok polcaira, és nagyon emlékeztet a Logitech régi minijére.

A kínálatban találunk még egy USB-s webkamerát is, amely lehetővé teszi, hogy a TV előtt ülve 720p-s videó hívásokat bonyolítsunk. A Carl Zeiss optikával érkező termék ötszörös digitális zoomot kínál, két iránymikrofonnal rendelkezik, amelyek zaj- és visszhang szűréssel egyaránt fel vannak szerelve, és automatikus fényerőszabályzással is büszkélkednek, amit a RightLight 2 technológiának köszönhet. A TV Cam névre keresztelt termék a Vid HD szoftverrel egy csomagban érkezik és 150 dollárba kerül.

A bemutatott hardverelemek mellett a Logitech különböző Google TV alkalmazásokkal is készül, valamint elérhető lesz majd a Logitech Harmony alkalmazás iPhone-ra és Android alapú készülékekre írt változata is, amely lehetővé teszi, hogy okostelefonunkkal könnyedén vezérelhessük majd a Google TV alapú rendszerünket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward