Itt a kézmelegítő optikai egér

Az optikai egér, amely kézmelegítő funkcióval is rendelkezik.

Itt a kézmelegítő optikai egér

Érdekes egereket már eddig is láthattunk szép számmal, ám olyat, amilyen most következik, még nem igazán - legalábbis nekünk eddig valószínűleg elkerülte a figyelmünket. A japán perifériagyártó nagyvállalat, a Sanko egy olyan új rágcsálóval rukkolt elő, amelynek igazi különlegessége abban rejlik, hogy képes tenyerünket melegíteni, ami igazán jól jöhet egy hideg szobában.

Maga a termék az USHOTM04 termékkódot viseli és 70 x 40 x 70 milliméteres mérettel érkezik. Az USB 2.0-s portra csatlakozó vezetékes egér egy beépített, alacsonyteljesítményű fűtőtekercset alkalmaz, amelynek bőven elegendő az USB 2.0-s port által biztosított áramerősség. A tekercs 35 és 45 Celsius fok közötti hőmérsékletre tudja „felfűteni” az egér felső részét, ami kezünk számára kellemes meleget jelent. Arról sajnos nem szól a fáma, hogy a melegítő funkció kikapcsolható-e.

Az új egér egyébként négy gombbal rendelkezik, optikai érzékelője pedig 1600 DPI-s felbontás mellett üzemel. A 77 grammos újdonsághoz 1,4 méter hosszú USB 2.0-s kábel tartozik.

A kézmelegítő egér Japánban már kapható, ahol átszámítva 19 dollárnak megfelelő japán jenért lehet hozzájutni. Az egyelőre rejtély, hogy mekkora igény lesz a kézmelegítő rágcsálóra, de idővel erre is választ kaphatunk (már csak egy kézmelegítő billentyűzet kell mellé).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward