Itt a Cooler Master NotePal Infinite EVO

A nyár már közeleg, így a különböző gyártók kínálatában kezdenek megjelenni azok a kiegészítők, amelyek segítenek majd számítógépeinknek, hogy könnyebben elviseljék a kánikula hatásait. Az újabbnál újabb processzorhűtőkön, illetve a különleges, akár routerek hűtésére is alkalmas kiegészítőkön kívül természetesen a noteszgépek számára készített megoldások is kezdenek megjelenni. Ezúttal a Cooler Master legfrissebb terméke, a NotePal Infinite EVO-ról érkeztek hírek, amely "U" alakú dizájnjával és beépített rendszerhűtő ventilátoraival segít a noteszgépek hűtésében.

Itt a Cooler Master NotePal Infinite EVO

A nyár már közeleg, így a különböző gyártók kínálatában kezdenek megjelenni azok a kiegészítők, amelyek segítenek majd számítógépeinknek, hogy könnyebben elviseljék a kánikula hatásait. Az újabbnál újabb processzorhűtőkön, illetve a különleges, akár routerek hűtésére is alkalmas kiegészítőkön kívül természetesen a noteszgépek számára készített megoldásokból is egyre több van. Ezúttal a Cooler Master legfrissebb terméke, a NotePal Infinite EVO-ról érkeztek hírek, amely "U" alakú dizájnjával és beépített rendszerhűtő ventilátoraival segít a noteszgépek hűtésében.

A friss notebook hűtő pad 410 x 310 x 61 mm-es mérettel rendelkezik, súlya pedig 1,2 Kg. Az újdonság tetszetős dizájnnal érkezik és a gyártó állítása szerint akár 17 hüvelykes képátlójú kijelzővel ellátott noteszgépekhez is kitűnően használható.

A Cooler Master NotePal Infinite EVO nagyjából 20%-kal javítja az adott notebook alatt a szellőzést, ez pedig nem csak nyáron jöhet jól. Maga a szerkezet egyébként a két darab 80 mm-es átmérőjű ventilátoron kívül, amelyek igény szerint 750 RPM és 1400 RPM közötti fordulatszám-tartományban üzemelnek, tartalmaz még egy háromportos USB 2.0-s HUB-ot is.

Az állítható fordulatszámú ventilátorokkal érkező NotePal Infinite EVO már elérhető kereskedelmi forgalomban, a termék ajánlott végfelhasználói ára pedig 50 dollár körül helyezkedik el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward