Itt a 2 gigás Eee PC

Az ASUS Eee PC családja tovább bővült a 299 dolláros 2G Surf modellel. Jelenleg fekete, rózsaszín, kék és zöld színben kapható.

Itt a 2 gigás Eee PC

Az ASUS Eee PC családja tovább bővült a 299 dolláros 2G Surf modellel. Jelenleg fekete, rózsaszín, kék és zöld színben kapható.

Az Eee PC 2G Surf a nevéből adódóan 2GB-os SSD-meghajtóval érkezik. 512 MB DDR2 memóriát tartalmaz és egy 4-cellás 4400 mAh-s telepet (2,8 óra működési időt garantálva).

Az Asus az Eee PC-ket 199 dolláros árcédulával szánta piacra, azonban amikor ez Eee PC 4G a boltokba került, 399 dollárt kértek érte. Az elmúlt pár hónapban az ASUS kiterjesztette az Eee PC családot a 349-dolláros 4G Surf-fel és a 499-dolláros Eee PC 8G-vel.

A 299-dolláros Eee PC 2G Surf kicsit közelebb hozza az ASUS-t a korábban meghirdetett árhoz, valamint segíthet elérni a 2008-ra tervezett 3,8 milliós eladott darabszámot. Azt is figyelembe véve, hogy az ASUS nemrég enyhített a garanciális feltételeken, a felhasználók mostmár szabadon bővíthetik az Eee PC-k memóriáját. Így a 299-dolláros Eee PC 2G Surf nagyon jó vételnek bizonyulhat az ár/érték-tudatos vásárlóknak.

Egyetlen gond csak a 2 GB-os SSD-meghajtó. Ezt azonban egy 30-dolláros 8 GB méretű SDHC kártyával tovább bővíthetjük.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward