Ismét olcsóbbá válik néhány Radeon

A HD7850-től kezdve a HD7950-ig mindennek csökken az ára.

Ismét olcsóbbá válik néhány Radeon

A vállalat már eddig is sok borsot tört az Nvidia orra alá, hiszen az utóbbi időben már többször is csökkentette egyes videokártyái ajánlott végfelhasználói árát. A cég legutóbbi húzása pedig az volt, hogy a RadeonHD 7950-es videokártyák esetében BIOS frissítés segítségével bevezette a PowerTune Boost funkciót, illetve ezzel együtt a GPU alap órajelét is megemelte. A referencia Radeon HD 7950-esek esetében az új órajelek BIOS frissítés segítségével bárki számára alkalmazhatóak, ami jó hír. A vállalat időközben piacra is dobta az új, Radeon HD 7950 Boost State Edition névre keresztelt videokártyákat, amelyek ugyanannyiba kerülnek, mint a korábbi Radeon HD 7950-es modellek.

Most úgy tűnik, hogy a gyártó újabb akciót szervez a GeForce GTX 660 Ti megjelenésének tiszteletére: négyféle Radeon HD sorozatú videokártya ára csökkenti. A változásokról az alábbi felsorolás ad képet:

 

[list type="unordered"]

[*]A Radeon HD 7950-esek ajánlott végfelhasználói ára – beleértve a Boost State Edition modellekét is – 349 dollárról 319 dollárra csökken,

[*]A Radeon HD 7870 GHz Edition 299 dollár helyett már 249 dollárért cserébe is hazavihető lesz,

[*]A Radeon HD 7850 esetében a 2 GB-os modellek ára 209 dollárra (249-ről), az 1 GB-os példányoké pedig 189 dollárra mérséklődik (229-ről).

[/list]

Az árcsökkentések után az AMD Radeon HD 7800-as sorozatú videokártyái mellé az elkövetkező 2-3 hét folyamán elkezdik osztogatni a Sleeping Dogs című játék kuponját is, így a termékek talán még vonzóbbakká válhatnak a vásárlók szemében.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward