Ismét egy sor Huawei frissül Android 9.0-ra

Ismét egy sor Huawei frissül Android 9.0-ra

A Huawei a rendszerchipek szintjén egyszerre több eszköznél oldja meg a frissítések terjesztését, ezt már többször is megfigyelhettük, és most is ez a helyzet. Viszont a vállalat ezúttal középkategóriás okostelefonok esetében harangozta be a friss főverzió érkezését.Galéria megnyitása

A Huawei eddig már több tucatnyi eszköz számára készítette el az Android 9.0 operációs rendszert, és kezdte meg a frissítések terjesztését. És most újabb hat modell iratkozott fel a frissítésre váró készülékek lajstromára. Ezúttal a vállalat a Honor 7X, a Honor 9 Youth Edition (Honor 9 Lite, ez szerepel a borítón), a Honor 9i, a Huawei Enjoy 7S, a Huawei Enjoy 8 Plus, és a Huawei Enjoy 9 Plus esetében jelentette be, hogy hamarosan elérhető lesz az aktuális Android a vállalat frissített grafikus felhasználói felületével együtt. A tulajdonosok tehát nemcsak Android 9.0 által felvonultatott újításokra számíthatnak, hanem az Emotion UI 9.0-ban található fejlesztésekre is. Itt a vállalat már a korábbinál is több feladatra használja a gépi tanulást, mesterséges intelligenciát, és a játékosok pedig a GPU Turbo 2.0 érkezésének is örülhetnek. A rendszer teljesítménye is javulni fog állítólag a frissítéstől, szóval jobb élmény lehet majd a régebbi eszközöket használni az új Android és EMUI kiadásokkal.

A közös pont a fent említett eszközökben, hogy mindegyikben a Kirin 659 rendszerchip dolgozik. Elképzelhető, hogy a Huawei ezeken felül még több olyan okostelefonra fog frissítést kiadni, amikben a Kirin 659 lapka dolgozik, ezt persze korai lenne borítékolni, de bizakodóak lehetnek a felhasználók. A Huawei már korábban sem hanyagolta el az Android frissítéseket, most pedig minden eddiginél több korábban forgalomba került készülékre szabta ár az aktuális főverziót.

A középkategóriás eszközökre a tervek szerint napokon belül, április 17-én indul majd a frissítések terjesztése, és néhány hetet – hónapot – biztosan igényelni fog venni a folyamat, mire mindenkihez eljuthat. A terjesztést természetesen sok tényező befolyásolni fogja, szóval ennél pontosabb dátumot az egyes modellek és régiók kapcsán nem közölt a vállalat.

Galéria megnyitása
Honor 8 Pro

És, ha már itt tartunk, akkor a Honor 8 Prót is meg kell említeni, amire néhány napja futott be az Android 9.0, de már korábban beharangozta rá a frissítést a vállalat. Ez a készülék egy gigantikus, 3,49 GB-os telepítő letöltését követően frissíthető, és Indiában jelent meg először az új főverzió a számára. Az Emotion UI 9.0 mellett ez az okostelefon még a márciusi biztonsági frissítéssel karöltve hozza el a tulajdonosok számára az Android Pie-t, ami egy kicsit sajnálatos, de ezt talán külön frissíteni fogja a cég, és akkor nem lehet majd ok panaszra semmilyen fronton.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap