Ismét árat csökkentett az Amazon

A Kindle Fire HD termékvonal 7 colos tagjai is alacsonyabb áron kerülnek már értékesítésre. A kis képátlós, nagyfelbontású gép immáron 170 dollárért birtokba vehető.

Ismét árat csökkentett az Amazon

Az áresés érinti az összes, eddig ilyen szempontból elhanyagolt gépet. A 7 hüvelykes Kindle Fire HD modellek kereken 30 dollárral lesznek olcsóbban hozzáférhetőek, mint korábban. Ez azt jelenti, hogy a 16 GB-os tárhellyel rendelkező variáns ára 169 dollárra mérséklődik 199-ről, a nagyobbik, 32 GB-tal megáldott kivitelt meg 229 helyett, már 199 dolláros áron kínálják. Ezzel az akcióval ismételten az érdeklődés (vagy legalábbis a híroldalak) középpontjába kerülhetnek az Amazon gépei.

Az amerikai tartalomszolgáltató nem először nyúlt hozzá a Fire HD készülékek árához a megjelenésük óta. Hónapokkal ezelőtt - még márciusban - a 8,9 hüvelykes megoldásokon faragtak 30 és 100 dolláros összeget. A Kindle Fire HD 8.9 így lett 299 dollár helyett 269, míg a 4G LTE mobil kommunikációs modemmel felvértezett 499 helyett 399 dollár. Ez után minden bizonnyal felélénkültek az eladások, mivel az árcsökkentéssel együtt több új országban is bevezették a gépet. Ezt a terjeszkedési akciót pedig megismételték májusban, és ennek köszönhető, hogy már hazánkból is leadhatunk rendeléseket a Kindle család új tagjaira.

Akik szeretnének egy Kindle Fire HD-t, azoknak a mostani leárazás jó lehetőséget jelent. De ne feledjük, hogy a 30 dollárral alacsonyabb árért cserébe különböző reklámok fognak feltűnni speciális ajánlatokkal a felhasználói felület kihasználatlan részein (lezárt képernyő, szponzorált képernyőkímélő). Ha ezekre nem tartunk igényt, akkor plusz 15 dollárért megszabadulhatunk tőlük. Azt azért fontos kiemelni, hogy akárcsak eddig minden esetben, most is nettó árakról van szó fentebb.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward