Ismét ad 100 GB mobilnetet a Telenor, de már nem ingyen

Ismét ad 100 GB mobilnetet a Telenor, de már nem ingyen

A Telekom, a Telenor és a Vodafone egyebek mellett ingyenes mobilinternettel segíti a felhasználói a koronavírus idején. A leginkább nagyvonalúan a Telenor osztotta az ajándék mobilnetet a felhasználóknak, és most a vállalat egy újabb intézkedést jelentett be a járvány idejére.

Ezúttal a Telenor 1+99 GB-os, tehát ismét 100 gigás adatjegyet biztosít a felhasználóknak, de míg a korábbi 100 GB ingyenes volt, addig a mostaniért már fizetni kell, ha nem is túl nagy összeget. A vállalat ezúttal 1000 forintért biztosít Hipernetet az emberek számára, ami egyértelműen egy igazán nagyvonalú ajánlat. (Lényegében arról van szó, hogy az 1 GB Hipernetért fizet az ember, és 99 GB-ot pedig ajándékba kap.)

A mostani konstrukcióban az érintett felhasználók május 31-ig tudnak 100 GB-os Hipernetet igényelni, és ezt az aktiválást követően legfeljebb 30 napig élvezhetik, az időkeret leteltét követően megszűnik, és minden a korábbiaknak megfelelően megy tovább. Érdekesség, hogy ezt többször is be lehet aktiválni az adott időszakban, persze minden alkalommal újabb 1000 forintot kell fizetni.

Galéria megnyitása

A mostani akció egyaránt érinti a lakossági számlás és a kártyás ügyfeleket, valamint az üzleti számlás és flottás ügyfeleket is. A lakossági felhasználók a MyTelenor alkalmazásban kapcsolhatják be az új adatjegyet az adott összeg megfizetésével, és az aktiválásról a szolgáltató SMS-ben küld értesítést. Ha az app nem áll rendelkezésre, akkor a bekapcsolás a PROMO100 SMS-sel is megoldható a 1744-es számon.

A Telenor kisvállalati ügyfelei a MyTelenor fiókjukban tudják megoldani az 1000 forintos, 100 GB-os mobilinternetet bekapcsolását, míg a közép-és nagyvállalatok, továbbá az üzleti flották a hivatalos kapcsolattartójukon keresztül gondoskodhatnak erről. Lakossági flottás ügyfeleknek pedig a Telenor ugyanúgy a MyTelenor app használatát ajánlja, mint a lakossági kártyás és számlás ügyfeleknek.

Fontos még azt elmondani, hogy az 1+99 GB-os Hiperneret kizárólag belföldi használatra biztosítja a Telenor, hazánktól távol szakad ügyfelek nem élhetnek vele. És kiemelte a cég, hogy ezt a fiókokban nem tudják bekapcsolni a vállalat szakemberei, ezért senki ne keresse fel a szaküzleteket ezzel a kéréssel. Ez azért is fontos, mert az otthonmaradással lehet a leghatékonyabban lassítani a koronavírus terjedését. Amennyiben valakinek problémája akad, a 1220-as számon elérhető ügyfélszolgálatot kell segítségül hívnia.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap