IPS panellel érkezik a legújabb HP monitor

Az új monitor IPS panellel, beépített hangszórókkal, 720p-s webkamerával és kétportos USB 2.0-s hubbal érkezik.

IPS panellel érkezik a legújabb HP monitor

Megérkezett a HP legfrissebb LCD monitora, amely ezúttal az üzleti felhasználókat, illetve az üzleti dizájnnal rendelkező monitort kereső átlagfelhasználókat veszi célba. Az EliteDisplay E221c típusjelzéssel ellátott újdonság 21,5 colos képátlójú LCD kijelzőt kapott, amely 16:9-es képaránnyal érkezik és természetesen LED-es háttérvilágítást alkalmaz.

Az IPS panelre támaszkodó újdonság 178 fokos függőleges és 178 fokos vízszintes betekintési szöget kínál, natív felbontása pedig 1920 x 1080 pixel. A fényerősség 250 cd/m2-es, a dinamikus kontrasztarány pedig ötmillió az egyhez értéket képvisel. A statikus kontrasztarány értéke 1000:1. Az új monitor IPS panelje 0,248 milliméteres képponttávolsággal rendelkezik, válaszideje pedig 7 ezredmásodperc, de csak szürkéből szürkébe történő átmenet esetén.

A matt kijelzővel érkező monitor egy DisplayPort, egy D-Sub, valamint egy DVI-D videó bemenettel érkezik. Extra, hogy a monitor egy 720p-s webkamerát is kapott, ami dupla mikrofonnal rendelkezik, de emellett egy USB 2.0-s hub is rendelkezésre áll, ami két portot kínál. A fedélzeten két hangszóró is helyet kapott, ezek hátrafelé sugároznak és egyenként 1 wattos terhelhetőséggel bírnak. A monitor audió bemenettel és fejhallgató kimenettel egyaránt rendelkezik.

A megjelenítő maximális fogyasztása 42 watt, tipikus fogyasztása pedig 27 wattos értéket képvisel. Az újdonság készenléti állapotban 0,4 wattal is beéri.

Az új üzleti monitor egy remekül testre szabható állványt kapott, ami a kijelző -5 és +30 fokban történő döntését, 360 fokban történő elforgatását és 150 milliméteren belüli magasságállítását egyaránt lehetővé teszi, sőt, még pivot/portré módot is kínál.

Az EliteDisplay E221c 50,09 x 23,7 x 46 centiméteres mérettel bír, tömege pedig 5,4 kilogramm. A monitor állvány nélkül 50,09 centiméter széles, 5,1 centiméter mély és 30,9 centiméter magas, tömege pedig 3,7 kilogramm.

A HP újdonsága három év garanciával érkezik, ajánlott végfelhasználói ára pedig 219 dollár.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward