iPad Air kiegészítőkkel állt elő a Logitech

A Logitech a korábbi, iPadek számára elérhető tokokat immáron az iPad Airre is rászabta. 

iPad Air kiegészítőkkel állt elő a Logitech

A Logitech az egyik legfontosabb Apple partner képében tetszeleg, ha a kiegészítőket vesszük górcső alá. Ezt a pozíciót pedig szeretnék a jövőben is megtartani, így az új generációs iPad érkezésével nekik is munkába kellett állniuk. Ennek eredményeként született meg a négy, kellemes felszereltséggel büszkélkedő védőtok, illetve borító.

Az újdonságok igazából nem annyira számítanak újnak, hiszen nem valóban friss termékekkel állunk szemben, hanem mindössze az eddigieket szabták teljesen át. Hogy mi tette ezt szükségessé? Nos, az iPad ötödik kiadása olyan változtatásokon esett át, amelyek nagymértékben érintették a fizikai jellemzőit. Az új gépezet kisebb lett (és könnyebb, de ez nem érinti a tokot), ezért is kaphatta meg az Air nevet. A tavaly csatasorba állított iPadet még 241 x 186 x 9,4 milliméteres vonalak határolták, míg az új modell 240 x 170 x 7,5 mm-esre ment össze. Némi számolást követően megkapjuk, hogy a generációváltással 38 százalékkal csökkent a masina teljes térfogata, tehát várható volt, hogy az összes testre szabott tokot ki fogja fogyni. A Logitech által kínált dolgok érdekessége, hogy nagyon kompaktak. A 450 grammra könnyült iPaddel olyan párosokat fognak alkotni, amelyek alig nehezebbek, mint az előző táblagép volt egymagában (660 g).

Folio Protective Case

A Logitech iPad Airre szabott termékpalettájának legalegyszerűbb tagja a Folio Protective Case. Ez a tok segít nekünk abban, hogy bárhol kényelmesen felállíthassuk a készülékünket, és persze biztonságban tudhassuk a legtöbb fizikai behatással szemben. A megoldás könnyű (261 gramm), ám mégis megfelelő védelmet nyújt, mert az előlapot és a hátlapot is takarja összecsukott állapotban. A Folio Protective Case-t tartós anyagokból építették fel, és még víztaszító réteggel is rendelkezik. A Logitech állvánnyá konvertálható tokja mindössze 14 milliméterrel kövéríti meg az iPad Airt mindezekért cserébe. A fekete, szürke, narancssárga és lila színben kapható borító 50 dollárt kóstál.

Ultrathin Keyboard Cover

Most pedig vegyük szemügyre a komolyabb indulókat. A FabricSkin Keyboard Folio, az Ultrathin Keyboard Folio és az Ultrathin Keyboard Cover tokok között egy nagyon fontos közös vonás van, mégpedig a billentyűzet. A kényelmes gépelési lehetőséget biztosító, QWERTY elrendezésű klaviatúra minden esetben Bluetooth kapcsolattal kommunikál. Ezek között a legkevesebb védelemért az Ultrathin Keyboard Cover fele, mivel ez csak a kijelzőt takarja el. A 330 grammos eszköz csak 7,3 milliméteres, vagyis az iPad Air ezzel kombinálva sem vastagabb másfél centinél, és a súlyuk is megáll 780 g-nál. Mindegyik billentyűzetes tokban van egy akkumulátor is, ami két órával megnövelheti az iPad Air működési idejét (hogy pontosan mekkora akkumulátor, az nem derült ki). Az alumínium használatával létrejött Ultrathin Keyboard Cover fekete, szürke és ezüst árnyalatokban vihető haza 100 dollárért.

FabricSkin Keyboard Folio

A paletta legszebb és legpraktikusabb tagja a FabricSkin Keyboard Folio. Ez a Folio Protective Case anyaghasználatát és kialakítását egyesíti egy lekerekített vonalakkal operáló kompakt billentyűzettel. A maga 425 grammjával és a 18,5 mm-es vastagságával ez már azért jobban megnöveli az iPad Airünket, de a kombináció így sem nevezhető vaskosnak, mert már teljesen védve tudhatjuk vele a tabletet, és még a használata is könnyebb lesz. Ez a felhozatal legdrágább tagja a maga 150 dollárjával, így jól meg kell gondolni, hogy a fekete, a szürke vagy a narancssárga színben tesszük magunkévá. Amennyiben nem szeretnénk ennyit költeni, ám jól jönne az átfogó védelem és a kényelmes gépelésről sem mondanánk le, akkor az Ultrathin Keyboard Folio a mi kiegészítőnk. Ez valamivel vaskosabb (20,1 mm), mint az előbbi FabricSkin, és a kialakítása sem olyan szemet gyönyörködtető, de már 100 dollárért cserébe megkapjuk. Az utolsó alanyunk is több árnyalatban vihető haza, nevezetesen fekete, ezüst, sötétkék és narancssárga választható ennél.

Ultrathin Keyboard Folio

A Logitech Apple iPad Air mellé készített újdonságait szerte a világon árúba fogják bocsátani. Kaphatóak lesznek az Egyesült Államokban, Európa több pontján és Ázsia nagyobb piacai sem maradnak le róluk. A forgalmazás kezdését természetesen a légies könnyedséggel kecsegtető iPad rajtjához igazították, vagyis ezek is novemberre várhatóak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward