Intel Core i7-es Shuttle mini PC

Pár napja egy folyékony hűtésű mini PC-vel örvendeztetett meg bennünket a Shuttle, most pedig egy különösen gyors, Intel Core i7-re alapuló példánnyal.

Intel Core i7-es Shuttle mini PC

Pár napja egy folyadékhűtéses mini PC-vel örvendeztetett meg bennünket a Shuttle, most pedig egy különösen gyors, Intel Core i7-et befogadni képes példánnyal.

A Shuttle XPC SX58H7 névre elkeresztelt masina elég impozáns lehetőségekkel rendelkezik. A 32,5 x 20,8 x 19 cm-es méretű mini PC az Intel X58-as lapkakészletére és ICH10R déli hídjára alapul. Az Intel Core i7-es processzorok mellé maximálisan 16 GB háromcsatornás DDR3 memóriát pakolhatunk. Az alaplapon két darab PCI-Express 2.0 x16 bővítőhely található amibe igény szerint pakolhatjuk a külön megvásárolt videókártyá(i)nkat. Tárolási lehetőségekben sem szégyenkezik a Shuttle üdvöskéje: két darab SATA merevlemezt rakhatunk bele és szintén két darab Gigabites hálózati interfész található meg rajta.

A mini házon belül egy 500 W teljesítményű tápegység lapul meg, ami szolgáltatja a kellő energiát a kicsi, de erős gépnek. A Shuttle XPC SX58H7 a jövő hónap végén lesz elérhető a boltokban nettó 483 euróért. Sajnos ezért az árért csak a "keretet" kapjuk meg, a processzort, memóriát, merevlemezt és videókártyát nekünk kell megvásárolni. Ezek után minket csak az érdekelne, hogy milyen meleg lehet a ház belsejében ha azt rendesen megpakoljuk...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward