Instant zeneletöltés - nemcsak előfizetőknek

Instant zeneletöltés - nemcsak előfizetőknek

A Vodafone és a világ egyik legnagyobb zenei kiadója, a Universal Music Group tavaly szeptemberben Magyarországon addig egyedülálló zeneletöltő áruházat indított. Az Unlimited Music Store - Vodafone Zenetár fantázianevű szolgáltatásban havi előfizetési díjért korlátlan számú zeneszám tölthető le mobiltelefonra és számítógépre egyaránt.

A kínálatban a Universal mellett számtalan független magyar kiadó zenéi érhetőek el, a katalógus mára több mint félmillió zeneszámot tartalmaz. A szolgáltatáson belül egy helyen érhetőek el legálisan a legnagyobb sztárok zenéi fix előfizetési díjért (1000 forint/két hét), sőt a dalok megvásárolhatóak másolásvédelem-mentesen, akár előfizetési díj nélkül is.

Idén szeptemberben a Vodafone egy másik zenei újdonságot is életre hívott a Universal Music kiadóval közösen: az Instant Music - a végtelen lemez fantázianevű szolgáltatást, amin keresztül már nemcsak a régi Vodafone-előfizetők juthatnak hozzá a legális zeneszámokhoz. Az Instant Musicot a Media Markt-üzletekben lehet megvásárolni. A kiadványban található sim-kártya aktiválása után a telefonra sms-ben kapott kód használatával indulhat a dalok letöltése a www.instantmusic.hu weboldalról a felhasználó számítógépére vagy a Vodafone live! wapportálról a telefonjára. Az Instant Music vásárlói a 3990 forintos vételár ellenében két hónapig korlátlan mennyiségű másolásvédelemmel ellátott dalt tölthetnek le. A dalokat másolásvédelem nélkül is meg lehet vásárolni, darabonként 50 forintért - ha például a letöltő ki akarja írni cd-re a kedvenc dalait.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward