Inkognitómódot kapott a YouTube app

Inkognitómódot kapott a YouTube app

A böngészőkben manapság már teljesen hétköznapos funkciónak számít az inkognitó- vagy másképpen privátmód, és egyre több alkalmazáson belül is kezd megjelenni ez. Ezúttal YouTube appnál jelent ez meg minden felhasználónál, aki a legfrissebb kiadást telepíti.

Az inkognitómód, mint mindenhol, ebben az esetben is arra való, hogy a bekapcsolását követően az applikáció egyáltalán nem jegyzi azt, hogy milyen felvételeket néz meg a felhasználó – függetlenül attól, hogy a YouTube alkalmazásban milyen beállítások vannak érvényben az előzményeket illetően. Ilyenkor a felhasználó nyugodtan nézhet érzékeny tartalmakat, nem marad nyoma az okostelefonon. Az inkognitó azért is jó, mert a YouTube minden megtekintést figyelembe vesz, amikor újabb videókat ajánl az applikációban, de amit inkognitóban néz meg az ember, azt nem veszi számításba. Minden bizonnyal sokan vannak úgy vele, hogy azért, mert egyszer szeretnének szalagparkettát lerakni, és ehhez videós segítéshez nyúlnak, nem akarnak hónapokig barkácsolással kapcsolatos felvételeket látni a folyamukon.

Galéria megnyitása

Az inkognitómód használata nagyon egyszerű. Az új lehetőség bekapcsolása mindössze annyiból áll, hogy meg kell érintenie az eszköz tulajdonosának a jobb felső sarokban a profilképét, az itt megjelenő menüben pedig rá kell nyomni az „Inkognitómód bekapcsolása” menüpontra (ennek a Chrome-ból vette át az ikonját a YouTube). A bekapcsolást követően alul ki lesz írva, hogy inkognitó módban van a gépezet. Ameddig be van kapcsolva az inkognitó, addig az alkalmazásban bizonyos funkciók, amelyek a felhasználói profillal kapcsolatosak, eltűnnek. Ha ilyet szeretne elérni az eszköz tulajdonosa, akkor vissza kell lépni normál üzembe. Ezt ugyanúgy kell megoldani, mint a bekapcsolást, szóval a nyitóoldalon a jobb felső sarokban az inkognitó piktogramját meg kell nyomni, és ki kell választani az „Inkognitómód kikapcsolása” opciót. Ezt akár olyankor is meg lehet tenni, amikor még megy az a videót, melyet inkognitóban indított el a felhasználó, és azt értelemszerűen nem is veszi bele az előzményekbe a rendszer.

A YouTube alkalmazásban egyelőre csak Androidon jelent meg az inkognitómód, de valószínűleg nem kell sokat várni rá, és az iOS operációs rendszerű eszközökkel rendelkező felhasználóknak is gazdagodik majd ezzel az opcióval a program.

YouTube: Android | iOS

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward