Ingyenes mobilnetet ad ügyfelei számára a Telekom a koronavírus miatt

A Magyar Telekom úgy határozott, hogy a lehetőségeihez mérten megpróbál hozzájárulni a járvány elleni küzdelemhez.

Ingyenes mobilnetet ad ügyfelei számára a Telekom a koronavírus miatt

Magyarország legnagyobb ügyfélbázissal rendelkező szolgáltatójaként a Telekom úgy érezte, hogy tehet azért, hogy a nehéz időszakban megkönnyítse a felhasználói életét, amivel csak tudja. Minekután a kapcsolattartás alappillérévé vált napjainkra a mobilinternet, ezért a vállalat úgy határozott, hogy egyebek mellett ingyenes internetelérést nyújt a mobilos ügyfelek számára.

Mivel a koronavírus terjedésének a fékezése érdekében az emberek a mindennapjaik során akkor járnak a legjobban, ha minél kevesebbet mennek közösségbe, előtérbe helyeződtek a digitális szolgáltatások. A lehetőségeikhez mérten a vállalatok próbálnak távmunkára váltani, a családtagok inkább az interneten keresztül keresik fel a rokonaikat, online tájékozódnak a legfrissebb hírekkel kapcsolatosan, és így tovább.

Annak érdekében, hogy az emberek mindig elérhetőek legyenek és követhessék az eseményeket, ne maradjanak le semmilyen fejleményről, és a munkájukat is végezni tudják, a Telekom minden mobilos ügyfele számára térítésmentesen 10 GB extra adatmennyiséget biztosít. Ez szó szerint mindenkinek adott, aki a Telekom hálózatát használja, beleértve a Mol mobil és a Blue mobil ügyfeleket, valamint a T-Systems Magyarország különleges előfizetőit is.

Jelen állás szerint március 16-án 0 órától lesz mindenkinek kihasználható az extra 10 GB egészen április 30-ig. Fontos még azt is elmondani itt, hogy nemcsak belföldön, hanem az EU egészen területén élhetnek majd az opcióval a Telekom felhasználói. És ez még nem minden. A lakossági és kisvállalati ügyfelek a Telekom alkalmazásban további 5 GB plusz adatkeretet tudnak aktiválni, ha a fenti mennyiség idő előtt elfogyna. Ez az 5 GB már 30 napon belüli felhasználással vehető igénybe, de bármikor bekapcsolható április 30. előtt. A plusz 5 GB azoknak is jól jöhet, akik itthon korlátlan csomagot használnak, de külföldön tartózkodnak, mert az EU-n belül ezt is ki lehet aknázni roaming helyzetben.

Galéria megnyitása

Ezen felül a Telekom próbál hozzájárulni ahhoz, hogy a járvány alatt otthon töltött időben megfelelő szórakozásban legyen része az embereknek. Kiemelte a vállalat, hogy több mint 200 filmet és sorozatepizódot kínál ingyenesen a Telekom Videotéka szolgáltatás keretében. Ráadásul kéthetente változó kínálattal féláras akcióban is nyújt további tartalmakat. Ezek már minden ügyfélnek elérhetőek mostantól kezdve. A cég az ingyenes kínálatot körültekintően, minden korosztálynak megfelelően válogatta össze.

Végül arra is kitért a Telekom, hogy örömmel venné, ha az ügyfelek az elkövetkezendő időszakban elsősorban az online ügyintézést választanák az üzletek látogatása helyett. Persze amennyiben nehezen megoldható problémájuk akad, a Telekom továbbra is vár mindenkit. De azt hatványozottan kéri a szolgáltató, hogy csak abban az esetben keressék fel az üzleteket a felhasználók, ha meg vannak arról győződve, hogy egészségesek.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap