Ingyenes irodai szoftvercsomag a Google-től

Láthatólag nagyon "beindult" mostanában a Google; a dobásuk a "Team Edition" névre hallgató ingyenes irodai szoftvercsomag, amelyet kifejezetten egy adott szervezeten belüli használatra, a dokumentumok és információk könnyebb kezelésére és megosztására terveztek.

Ingyenes irodai szoftvercsomag a Google-től

Láthatólag nagyon "beindult" mostanában a Google; a dobásuk a "Team Edition" névre hallgató ingyenes irodai szoftvercsomag, amelyet kifejezetten egy adott szervezeten belüli használatra, a dokumentumok és információk könnyebb kezelésére és megosztására terveztek. Várhatóan a mai nap folyamán jelenik meg, és így az ingyenes szoftverek elterjesztésének újabb mérföldkövévé válhat - idővel még talán a Microsoft hasonló jellegű alkalmazásait is veszélyeztetheti. Ez utóbbi lehetőséget támasztja alá az a friss statisztika is, amely szerint eddig már több, mint 500.000 cég, üzlet és szervezet regisztrálta magának a Google alkalmazásait.

Egyes szervezetek élnek ugyan azzal a lehetőséggel is, hogy felhasználónként $50 kifizetése ellenében az alkalmazások feltuningolt változatait használhassák, de az ebből származó bevételek csak egy nagyon minimális töredékét teszik ki a Google évi 16,6 milliárd dolláros bevételének; a tavalyi év folyamán is "mindössze" 181 millió dollár profitra tettek szert nem-hirdetési forrásokból (szoftvereladásból és más szolgáltatásokból).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward