Ingyen Witcher 3-at kaphatnak a GeForce GTX Titan X tulajok

Az ajándékért cserébe csak egy kis segítséget kér az Nvidia.

Ingyen Witcher 3-at kaphatnak a GeForce GTX Titan X tulajok

Az Nvidia egy rendhagyó bétatesztet indított, amelynek keretén belül ingyen The Witcher 3: Wild Hunt kódhoz juthatnak a vállalkozó szellemű felhasználók. A szűk körbe való belépéshez csak egyetlen kitételnek kell megfelelni: rendelkezni kell legalább egy GeForce GTX Titan X videokártyával.

A vállalat a jelek szerint játékkód-disztribúciós szolgáltatást tesztel, ami a GeForce Experience szoftver részét képezi. Amennyiben a GeForce GTX Titan X videokártya rendelkezésre áll, akkor már csak telepíteni kell a GeForce Experience szoftver legfrissebb változatát, illetve a GeForce drivernek is frissnek kell lennie. A szoftver beszerzése után egy "Rewards" ikon jelenik meg a GeForce Experience-en belül: innen szerezhető be az ajándék kód, amit a GOG.com segítségével lehet beváltani. További infók itt.

Hogy miért tesztel az Nvidia játékkód-disztribúciós szolgáltatást? Valószínűleg zökkenőmentesebben szeretné eljuttatni a különböző akciókban szereplő játékkód kuponokat vásárlóihoz, amelyek eddig egy kártya lekaparható rétege alatt lapultak.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward