Ingyen kínál Win7 upgrade-et az Asus is

A HP-hez hasonlóan az Asus is gondolt azokra a vásárlóira, akik még Vista-s gépet vettek tőlük, inkább szeretnének Win7-et. Néhány napja elindították ugyanis az ingyenes frissítési programjukat, amire csak jelentkezni kell, és amint megjelenik a Win7, ők már küldik is mindenkinek a frissítő csomagot.

Ingyen kínál Win7 upgrade-et az Asus is

A HP-hez hasonlóan az Asus is gondolt azokra a vásárlóira, akik még Vista-s gépet vesznek tőlük, de inkább szeretnének Win7-et. Néhány napja elindították ugyanis az ingyenes frissítési programjukat, amire csak jelentkezni kell, és amint megjelenik a Win7, ők már küldik is mindenkinek a frissítő csomagot.

Magát a csomagot mindenképpen ingyen biztosítják, azonban ha az ember az USA-n kívülről kíván élni ezzel a lehetőséggel, akkor szállítási- és kezelési költséget azért felszámítanak neki. Az ingyenes frissítési lehetőség június 26-a óta (és még 2010 január 31-éig) nyitva áll mindenki előtt, akik valamilyen Vista-s ASUS gépet vettek/vesznek az említett időszakban. A frissítési akciót az itt felsorolt modelljeikkel lehet igénybe venni.

Akinek a gépére Vista Home Premiumot telepítettek elő, az a frissítés keretében is Home Premium-os Win7-et kap; a Business-es Vista-kból Win7 Professional lesz, míg az Ultimate Vista-ból Win7 Ultimate. Ígéretük szerint a frissítési csomagot azonnal megküldik minden jelentkezőnek, amint az MS hivatalosan is útjára indítja az új rendszerét. Az akcióra jelentkezni itt lehet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward