Ingyen kiegészítő EVGA GeForce 10 tulajdonosoknak

A gyártó a szállítási és kezelési költségeket a megrendelőre terheli, de még így is jó ötlet élni a lehetőséggel.

Ingyen kiegészítő EVGA GeForce 10 tulajdonosoknak

Az EVGA egy korlátozott ideig tartó akcióval kedveskedik mindazoknak, akik EVGA márkájú, GeForce GTX 10-es sorozatú videokártyát vásároltak. Az akció keretén belül ingyenesen hozzá lehet jutni egy PowerLink nevű eszközhöz, ami segít a videokártya oldalán lévő PCI Express tápcsatlakozók átpozícionálásában, így azok kártya hátuljára kerülhetnek, ami letisztultabb, jobban szellőző rendszert eredményez – legalábbis a gyártó ezt állítja.

A PowerLink egy nagyon egyszerű, „L” alakú kis kiegészítő, amelynek egyik oldala a videokártya PCI Express tápcsatlakozóiba illik. Ezen az oldalon többféle PCI Express csatlakozó is helyet kaphat, sőt, ezek „rugalmasan” el is helyezhetőek, így a termék kiválóan passzolhat az adott videokártyához. A másik oldalon pedig, ami a videokártya hátuljára esik, ugyanolyan konfigurációban helyezhetőek el PCI Express tápcsatlakozó foglalatok, mint a videokártya oldalán, így a tápkábel(ek) közvetlenül ide csatlakozhat(nak).

A hatékonyabb kábelmenedzsmentet segítő újdonság megszerzéséhez egy gyors regisztrációra van szükség a gyártó weboldalán, valamint a GeForce 10-es sorozatú EVGA videokártya számláját is el kell küldeni nekik. Egy felhasználó/háztartás összesen maximum négy videokártyával „nevezhet” az akcióra, így összesen maximum négy PowerLinkhez juthat. Persze a szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy visszautasítsa a pályázatot, amennyiben az valamilyen okból nem felel meg a feltételeknek – amelyek egyébként itt, a lap alján olvashatóak, igaz, csak angol nyelven.

A PowerLink akció csak limitált ideig él, és a jelek szerint nincs az Amerikai Egyesült Államokra korlátozva, legalábbis a részvételi feltételekben nem határozták meg, mely régiók vásárlói vehetnek részt a programban.

Aki rendelkezik GeForce 10-es sorozatú EVGA videokártyával, érdekli az akció és hajlandó kifizetni a PowerLink szállítási költségeit, látogasson el ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward