Ingyen 3DMark Advanced Edition EVGA módra

Aki felsőkategóriás EVGA videokártyát vásárol,  most ingyen 3DMark Advanced Edition licenccel gazdagodhat.

Ingyen 3DMark Advanced Edition EVGA módra

Az EVGA egy meglehetősen szimpatikus akciót hirdetett, ami ezúttal globális szintű, azaz minden ország lakói élhetnek a lehetőséggel, akik megfelelnek a gyártó által szabott feltételeknek.

A cég a felsőkategóriás videokártyái mellé ingyenes 3DMark Advanced Edition licencet osztogat, amíg a készlet tart. Ahhoz, hogy megszerezzük az ajándékot, nem kell mást tenni, mint vásárolni egyet az akcióban résztvevő EVGA videokártyák közül, majd ellátogatni a gyártó hivatalos weboldalára. Itt akkor, ha már van EVGA felhasználói fiókunk, be kell jelentkeznünk, majd a videokártya vásárlását igazoló számlát fel kell töltenünk. Amennyiben korábban még nem regisztráltuk magunkat a gyártó weboldalán, úgy az ajándékért cserébe pótolnunk kell e hiányosságot, majd fel kell tölteni a beszkennelt számlát, ami a vásárlás tényét igazolja.

Az akcióban a fentebb látható videokártyák vesznek részt - azok közül is csak azok, amelyeket az idei év márciusának negyedik napja után vásároltak a felhasználók.

Az EVGA felhasználói fiók regisztrációjához, illetve az ingyen 3DMark Advanced Edition licenc megszerzéséhez ide kell ellátogatniuk az érdeklődőknek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward