Információk a Samsung SPH-P9200 UMPC-jéről

Információk kerültek ki ma a Samsung SPH-P9200 elnevezésű ultra hordozható személyi számítógépéről.

Információk a Samsung SPH-P9200 UMPC-jéről

Információk kerültek ki ma a Samsung SPH-P9200 elnevezésű ultra hordozható személyi számítógépéről. A gép központi egysége a VIA-tól való C7-M processzor, 512 MB RAM-ot  és egy 30 GB-os merevlemezt tartalmaz. Az operációs rendszer szerepét a Windows XP Home változata tölti be. Az UMPC alap 20 Wh-s akkumulátora 2,5 órás készenléti időt kölcsönöz az eszköznek, a nagyobb méretű akkumulátor használatával pedig ez az idő megduplázható.

Az SPH-P9200 tartalmaz egy különleges billentyűzetet, aminek a mérete majdnem akkora mint egy teljes QWERTY billentyűzeté. Ráadásként pedig egy beépített 1,3 megapixeles kamerával is megspékelték a PC-t.

Ezen ultra hordozható PC előnye vitathatatlanul a többféle kapcsolódási lehetőség. Képes WiFi-n, WiBro-n és HDSPA-n egyaránt kapcsolatot kialakítani. A Samsung ezen felül még egy SIM-kártya fogadóhelyet is beépített.

A kijelző egy öt hüvelyk átmérőjű, 800x480 pixeles képfelbontású képernyő ami vélhetően nagyobb felbontásokra is képes. A gyártó mellékli az UMPC mellé a MyPen szoftvert és egy optikai joystickot is.

A Samsung nem kívánta közölni az árazást és a kiadás időpontját.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward