Információk a GeForce GTX 650 Ti várható paramétereiről

Most kiderül, nagyjából mire számíthatunk a GeForce GTX 650 Ti esetében.

Információk a GeForce GTX 650 Ti várható paramétereiről

A napokban a GeForce GTX 660és a GeForce GTX 650 várható tulajdonságairól már olvashattunk, igaz, a pletykaszintű információkra illik egészséges gyanakvással tekinteni, hiszen azok nem hivatalos forrásból származnak. Ugyanez igaz a lenti pár sorra is, amelyeken keresztül a GeForce GTX 650 Ti várható paramétereiről rántjuk le a leplet.

Jelenleg annyi tudható, hogy a GeForce GTX 650 Ti esetében az Nvidia egy új, GK106-os típusjelzéssel ellátott GPU-t alkalmaz, amely 28 nm-es csíkszélességgel készül és a Kepler architektúra köré épül. A szóban forgó GPU-val ellátott GeForce GTX 650 Ti esetében 960 CUDA mag áll majd rendelkezésre, a GPU és a GDDR5-ös típusú fedélzeti memória között pedig 192 bites adatsín teremt kapcsolatot, ahogy a GeForce GTX 660 Ti-nél is, legalábbis a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján. Az egyelőre nem világos, hogy a GPU, illetve a memóriachipek esetében pontosan milyen órajelet alkalmaznak az Nvidia mérnökei.

A GeForce GTX 650 Ti 1 GB-os és 2 GB-os változatokban egyaránt a boltok polcaira kerül, megjelenésére pedig az idei év negyedik negyedévében lehet számítani.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward