In Win 303: egy újabb rendhagyó PC ház, ezúttal olcsóbban

Az In Win 303-as midi torony kétféle kivitelben lesz elérhető, oldallapja pedig acélból és edzett üvegből egyaránt készülhet – választásunktól függően.

In Win 303: egy újabb rendhagyó PC ház, ezúttal olcsóbban

Az In Win egy nagyon egyszerű dizájnnal rendelkező, már-már minimalistának is nevezhető számítógépházzal rukkolt elő, amely közepes torony formátummal bír és a 303-as típusjelzést viseli. A matt feketében és zongoralakk fehérben egyaránt elérhető újdonság lapjai egyszerű, határozott vonalakkal rendelkeznek, a dizájnból pedig teljesen száműzték az íves formákat, de az összkép így sem lett rossz. A vázat, illetve az oldallapokat acélból készítették, az egyik oldallap pedig sötétített edzett üvegből áll, így a 303-as modell abszolút nem könnyű: üresen is 10,88 kilogrammot nyom a mérlegen.

A 215 milliméter széles, 480 milliméter mély és 500 milliméter magas újdonság belsejében szerelőablakkal ellátott alaplaptálca várja a Mini-ITX, microATX vagy ATX formátumú alaplapot. A bővítőkártyák maximum 350 milliméter hosszúak lehetnek, processzorhűtőből pedig maximum 160 milliméter példány fér el odabent. A tápegységet a ház tetejére, élére állítva lehet beszerelni, maximális hossza pedig 200 milliméter lehet, így a Cooler Master nemrég bemutatott újdonsága elvileg pont beférhet.

Az adattárolókat összesen két darab 3,5 hüvelykes és két darab 2,5 hüvelykes bővítőhely várja, ám ezek nem külön HDD keretek, hanem alaplaptálcára szerelhető tálcák formájában érhetőek el. A tápegység mellett egy 360 milliméteres hőleadó radiátor, vagy három darab 120 milliméteres légkeverő számára van hely, csak úgy, ahogy a ház alján is – természetesen kivehető, tisztítható porszűrővel felszerelve. A sort egy 120 milliméteres ventilátor zárja, amely a ház hátulján lapul.

Az előlapon, a kéken ledekkel megvilágított In Win logó alá két darab USB 2.0-s port, egy fejhallgató kimenet és egy mikrofon bemenet, valamint két darab USB 3.0-s port került. A portok körül látható kék plexilap szintén kék ledes fényben úszik, amennyiben a rendszer be van kapcsolva.

Az In Win 303 rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, ára pedig 99 euró lesz. A gyártó a jelek szerint edzett üveg oldallappal és acél oldallappal egyaránt elérhetővé teszi a terméket, így választhatunk, melyiket kérjük.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward