Ilyen lesz az Eee PC Touch UI

Az Asus T91 specifikációról már megtudhattunk pár információt, azonban most újabb részletek derültek ki a netbook operációs rendszeréről. Egész pontosan egy videó.

Ilyen lesz az Eee PC Touch UI

Az Asus T91 specifikációról már megtudhattunk pár információt, azonban most újabb részletek derültek ki az érintőképernyős netbook operációs rendszeréről. Egész pontosan egy videó.

Az Asus két tábla PC-t fog hamarosan piacra dobni, az Eee PC T91-et valamint a T101H-t. Annak idején beszámoltunk a T91-ről, azonban a T101H-ról még nem. A különbség a két gép között csak annyi, hogy az utóbbi nagyobb, 10-hüvelykes képátlóval rendelkezik és sík, MacBook-szerű billentyűzet-elrendezéssel. A többi részletben valószínűleg nem lesz eltérés, azaz marad a Intel Atom Z520 központi egység, integrált GPS és TV-tuner valamint a Windows XP Home. Több információnk (megjelenés időpontja, várható ár) nem áll rendelkezésre a gépekről, de amint megtudunk valami újdonságot, rögtön közöljük. Képek a két netbookról itt találhatók nagyobb mennyiségben.

                                    

A közel 6 perces videó valószínűleg az Asus-tól szivárgott ki, mivel nem egy amatőr munkáról van szó. A látottak alapján egy nagyon innovatív és látványos felhasználói felületet sikerült fabrikálniuk az Asus szakembereinek, ami minden bizonnyal nagy előnyt fog jelenteni a konkurens termékekhez képest. A rendszer csak az Asus érintőképernyős netbookjaiban fog helyet kapni, ami jelenleg az említett Eee PC T91-et és T101H-t foglalja magába.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward