Így néz ki működés közben a feltekerhető OLED kijelző

A nemrégiben bemutatott hajlítható OLED panel most működés közben is megcsodálható, méghozzá átlátszó társával együtt.

Így néz ki működés közben a feltekerhető OLED kijelző

Az LG néhány napja mutatta meg feltekerhető OLED kijelzőjét, amelyről akkoriban szerencsére néhány fotó is érkezett. Az adatokból kiderült, hogy a 18 hüvelykes képátlójú OLED kijelzőt igény esetén akár 3 centiméteres átmérőjű hengerré is össze lehet tekerni, méghozzá úgy, hogy a kijelző a folyamat alatt továbbra is működik.

Fotó: Engadget

A fotók után az LG egy rövid filmet is kiadott arról, hogyan viseli a hajlítgatást a 18 hüvelykes OLED panel, de sajnos aki arra számít, hogy az újdonságot a videón 3 centiméteres hengerré is összetekerik, annak majd csalódnia kell.

A fentebb említett hírünkben az extrém módon hajlítható OLED kijelző mellett egy másik OLED kijelző is szerepelt, amelynek egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy fényáteresztő képessége háromszor nagyobb, mint a TFT technológiára támaszkodó átlátszó kijelzőké, ami a képminőség alakulására pozitív hatást gyakorol. Szerencsére erről az OLED panelről is készítettek egy rövid videót az LG illetékesei, így most minden érdeklődő megcsodálhatja, hogyan is kell elképzelni egy effajta kijelzőt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward