Így néz ki a következő generáció MSI Twin FrozR VGA hűtő

Könnyen lehet, hogy a képen az MSI GeForce GTX 980 Gaming OC videokártyája látható.

Így néz ki a következő generáció MSI Twin FrozR VGA hűtő

Megérkezett az első CGI kép az MSI következő generációs Twin FrozR videokártya hűtőjéről, amely a gyártó felsőkategóriás, Gaming sorozatú videokártyáin kap majd helyet. A Twin FrozR V névre keresztelt videokártya hűtő legelső prototípusát az idei Computex alkalmával már megcsodálhattuk, most azonban a végleges kiadásról is érkezett egy kép, igaz, ez egyelőre csak egy számítógéppel készített grafika.

A kétslotos felépítéssel rendelkező Twin FrozR V összesen öt darab hőcsővet vet be annak érdekében, hogy a GPU által termelt hőt minél hamarabb az alumínium lamellákhoz juttathassa. A 8 milliméteres átmérővel büszkélkedő hőcsövek mindannyian nikkelborítást kaptak. A hűtőtömb felett két darab légkeverő teljesít szolgálatot, amelyek a jelenlegi információk szerint 100 milliméteres átmérővel rendelkeznek. Az MSI az újdonságokat újratervezett lapátokkal szerelheti fel, amelyek segítenek a légáram/zajszint arány javításában.

Mindenképpen érdekes, hogy a fenti képen látható videokártya egy Nvidia GeForce sorozatú megoldás lehet, hiszen a terméken két darab SLI csatlakozó látható, plusz két darab hattűs PCI Express tápcsatlakozó is helyet foglal rajta. Lehet, hogy ez a videokártya egy GeForce GTX 980 alapú megoldás, amely az MSI GeForce GTX 980 Gaming OC nevet viseli? Ez abszolút nincs kizárva, de hogy tényleg így van-e, az majd szeptember 19-én derül ki, hiszen várhatóan ekkor jelennek meg az Nvidia új, következő generációs felsőkategóriás videokártyái.

A szóban forgó videokártyák a legutóbbi hírek szerint a GeForce GTX 980, illetve a GeForce GTX 970 nevet viselhetik, fedélzetükön pedig Maxwell architektúrára támaszkodó GM204-es GPU teljesíthet szolgálatot.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward