Így készültek az ASUS Transformer Pad család tagjai

Az ASUS rendhagyó videó sorozatából kiderül, hogyan készültek a Transformer Pad sorozat egyes tagjai.

Így készültek az ASUS Transformer Pad család tagjai

A vállalat egy meglehetősen érdekes videó sorozattal kedveskedik a meglévő és leendő Transformer tábla PC tulajdonosok, valamint azon érdeklődők számára, akiket érdekel, sok munka után hogyen lesz egy tervből végül kész termék.

A három videóból kiderül, hogyan születtek meg az egyes modellek a tervezőasztalon, valamint végigkísérhetjük a fejlesztési ciklus főbb mozzanatait is, egészen addig, míg az adott termékből tömegtermelésre alkalmas készülék válik.

A három videóban számos érdekes információról hullik le a lepel, de emellett a tervezőkkel és a termékigazgatókkal készített interjúk is részei a sorozatnak.

Az első kisfilm Jonney Shih bemutatkozásával indul, majd betekintést nyerhetünk azokba a folyamatokba, amelyek végén megszületett a Transformert Prime. A videó végén még arra is fény derül, hogy mi lapul az ASUS mérnökeinek tarsolyában a Transformer Pad család új tagjainak megalkotásához.

 

A második videó az eredeti Transformerre építő Transformer Pad és Transformer Pad Infinity táblákkal kapcsolatos fejlesztési munkálatokról szól. Ezekből kiderül, hogy az ASUS mérnökei a korábban szerzett tapasztalatokat és a vásárlói visszajelzéseket felhasználva hogyan álltak neki a két legfrissebb tábla készítésének. A tervezésnél a fő cél az volt, hogy az újdonságokkal a korábbinál még szélesebb vásárlóközönséget szólíthasson meg a gyártó.

 

Az utolsó, azaz a harmadik kisfilm már a Transformer Pad Infinity modell műszaki jellemzőinek részletes ismertetésére fókuszál. Ennek a videónak köszönhetően arra is fény derül, hogy az ASUS mérnökei mekkora figyelmet szenteltek a részleteknek annak érdekében, hogy a létrejövő tábla ne csak nagy teljesítményt kínáljon, de divatos és vonzó is legyen a célközönség számára.

 

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward