Így fog kinézni a Windows 7 doboza

A Microsoft a Windows 7 megjelenéséig folyamatosan adagolja az információkat az új operációs rendszerről, nehogy egy pillanatra is lankadjon a figyelem. Az október 22-én szállításra kerülő, majd másnap megjelenő operációs rendszer dobozáról kerültek most ki hivatalos képek a Microsoft oldalán.

Így fog kinézni a Windows 7 doboza

A Microsoft a Windows 7 megjelenéséig folyamatosan adagolja az információkat az új operációs rendszerről, nehogy egy pillanatra is lankadjon a figyelem. Az október 22-én szállításra kerülő, majd másnap megjelenő operációs rendszer dobozáról kerültek most ki hivatalos képek a Microsoft oldalára.

Számtalan meg nem erősített fotó keringett az Interneten a Windows 7 dobozáról amik már első ránézésre nem tűntek hitelesnek, azonban a CentrumXP.pl nevű lengyel honlapon már májusban megjelentek olyan képek, amik bár kezdetben szintén nem tűntek hihetőnek, végül mégis valósnak bizonyultak. A Microsoft ugyanis felrakta a Windows 7 operációs rendszer hivatalos oldalára a végleges képeket, mely szerint letisztult, minimalista dizájnt fog kapni a rendszer doboza.

A Windows 7 RC-változata május 5 óta tölthető le a Microsoft oldaláról (segítség itt), melyben többek között már szerepel az XP-mód is, a végleges változat pedig egy újfajta aktivációs gyakorlattal fog rendelkezni. Az új operációs rendszer számos eszközre, többek között netbookokra is telepíthető, melyről itt találhat egy útmutatót a Tisztelt Olvasó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward