Igényes tartály folyadékhűtő rendszerekhez, 5,25"-es helyre

Az új tartály négyféle kivitelben érkezik: dizájn tekintetében kétféle választás lesz, plusz ezeket szivattyúval vagy szivattyú nélkül is meg lehet majd vásárolni.

Igényes tartály folyadékhűtő rendszerekhez, 5,25"-es helyre

A szlovén EK Water Blocks ezúttal nem újabb folyadékhűtő blokkal, hanem egy másik fontos kiegészítővel, egy különleges tartállyal jelentkezik, amelyben igény esetén akár szivattyú is helyet kaphat. Az EK-DBAY D5 MX sorozatba tartozó újdonságok többféle kivitelben kerülnek forgalomba, de egy nagyon fontos közös tulajdonságuk azért van: mindannyian két darab 5,25 hüvelykes bővítőhelyet igényelnek.

Az EK-DBAY D5 PWM MX család tagjai költséghatékony megoldások, amelyek a nagyteljesítményű EK-DBAY D5 modell kedvező árú alternatívái lehetnek. Az újdonságok összesen négyen vannak, így mind dizájn, mind funkcionalitás tekintetében van választék.

A tartályok acetal, azaz fekete házzal és plexi ablakkal éppúgy elérhetőek, mint teljes egészében plexiből készített házzal, sőt, vannak köztük szivattyúval szerelt és szivattyú nélküli példányok is. A ház minden esetben egy tömbből áll: az acetal ház ABS polimerből, az átlátszó plexiház pedig MABS polimerből készül, méghozzá fröccsöntéssel, azaz formába öntéssel. A technológia jóvoltából a monoblokk típusú ház erős, stabil és szivárgásmentes.

A ház hátuljára vagy alumíniumból megmunkált takarólemezt szerelnek, vagy pedig szivattyút, de a szivattyú beépítése később is történhet – a szett egyébként Laing D5 PWM szivattyút tartalmazhat, ami nagyon halkan és nagyon hatékonyan dolgozik. A 12 voltos, PWM támogatással is rendelkező szivattyú maximum 1500 liternyi folyadék megmozgatására képes egy óra alatt, fogyasztása pedig 23 watt.

A két darab 5,25 hüvelykes bővítőhelyet foglaló tartály egy G3/8"-es, belső menetes feltöltő porttal érkezik, de ezen kívül négy darab belső menetes G1/4"-es port is van a terméken – három a hátlapon, egy pedig alul.

A tartályt rezgésmentesen rögzíthetjük az adott házba, hála a gumibetétet használó felfogató rendszernek, a tartályban helyet kapó hűtőközeg "örvénymentességéről" pedig plexi "hullámtörő" gondoskodik, ami a tartály közepén foglal helyet.

Az EK-DBAY D5 MX és EK-DBAY D5 PWM MX modellek Szlovéniában készülnek, a szivattyúmotort azonban Magyarországon gyártják. Az EK-DBAY D5 PWM MX sorozat négy tagja már elérhető kereskedelmi forgalomban, listaáraik pedig az alábbiak szerint alakulnak.

•EK-DBAY D5 PWM MX - Acetal: 64,95 euró

•EK-DBAY D5 PWM MX - Acetal (szivattyúval): 129,95 euró

•EK-DBAY D5 PWM MX - Plexi: 64,95 euró

•EK-DBAY D5 PWM MX - Plexi (szivattyúval): 129,95 euró

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward