Igényes SLI híddal rukkolt elő az MSI

Az újdonság dizájnjában és anyagminőségében tökéletesen passzol a vállalat Gaming sorozatú GeForce 900-as videokártyáihoz.

Igényes SLI híddal rukkolt elő az MSI

Egyedi SLI hidakat már mind az Nvidia, mind pedig az EVGA bemutatott, ám most az MSI is feltűnt a színen, méghozzá nem is akármilyen termékkel: a vállalat egy rendkívül igényes dizájnnal rendelkező, prémiumkategóriás Gaming SLI hidat prezentált.

A prémiumkategóriás Gaming SLI Bridge kifejezetten azokat a kétkártyás konfigurációkat célozza, amelyek magas képfrissítési ráta mellett üzemelő, akár 4K-nál is magasabb felbontást alkalmazó megjelenítő rendszert hajtanak. Ezeknél a konfigurációknál az MSI szerint elengedhetetlen, hogy a videokártyák között jó minőségű, stabil kapcsolatot biztosító SLI híd húzódjon – a Premium Gaming SLI Bridge pont ilyen megoldás. Extraként az MSI Gaming logó mögött még ledes világítás is lapul, amely MSI Gaming Appon keresztül vezérelhető.

A 9,6 centiméter hosszú, 3,5 centiméter széles és 2,1 centiméter magas újdonság mindössze 50 grammot nyom a mérlegen, két SLI csatlakozója között pedig összesen 4 slotnyi, azaz 60 milliméternyi távolság van.

A termék a játékosok mellett a modderek szívét is megdobogtathatja majd, hisz remekül passzol az MSI Gaming sorozatú GeForce GTX 900-as videokártyáihoz, az viszont egyelőre nem derült ki, pontosan mennyibe kerül majd az új kiegészítő.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward