HyperX Wireless Cloud Buds – Új, vezeték nélküli fülhallgató érkezik

Az új vezeték nélküli fülhallgató azért tartalmaz némi vezetéket is, ugyanis egyebek mellett arra szerelték a kezelőszerveket, illetve a mikrofont is, de ez kényelmesen nyakba akasztható.

HyperX Wireless Cloud Buds – Új, vezeték nélküli fülhallgató érkezik

A Kingston gamer divíziója, a HyperX egy új vezeték nélküli fülhallgatót mutatott be a Wireless Cloud Buds formájában, ami nem csak játékra, de kapcsolattartásra, kikapcsolódásra, illetve akár tanulásra is használható. A 14 milliméteres hangszórókkal ellátott újdonság természetesen neodímium mágneseket alkalmaz, a Bluetooth 5.0-s kapcsolatot pedig a Qualcomm aptX HD technológiájával biztosítja.

Galéria megnyitása

Ez a vezeték nélküli fülhallgató nem különálló hangszórók formájában érkezik, hanem vezetékkel összekötött fülesként, amelynek kábelein mikrofon, valamint kezelőszervek is helyet kaptak. A kezelőszervekkel könnyedén fogadhatunk hívást, de a médiatartalmak lejátszásának vezérlésére, illetve a digitális személyi asszisztenssel való kommunikációra is használható a rendszer.

Galéria megnyitása

A hangszórók a 20 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartományt fedik le, impedanciájuk 65,2 ohm, míg teljes dinamikus torzításuk 2% alatt marad a 200 és 3000 Hz közötti frekvenciatartományon belül. A 27,5 grammos vezeték nélküli fülhallgató 104 dB hangnyomást produkál 1 mW-os teljesítményen és 1 kHz-es frekvencián mérve, vezeték nélküli hatótávolsága maximum 10 méter. A vezetékre szerelt elektret mikrofon omni-directional karakterisztikával rendelkezik, üzemi tartománya 100 Hz és 7,2 kHz között helyezkedik el.

Galéria megnyitása

Annak érdekében, hogy a fülhallgató a lehető legtöbb hallójárat-formához illeszkedjen, három pár szilikongyűrű jár hozzá, amelyek közül mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebbet. Az újdonság a kényelmes viseletnek köszönhetően hosszú órákon át tartó digitális kommunikációra, játékra, illetve egyéb tevékenységre is tökéletesen passzol, ebben pedig az akkumulátoros üzemidő is remek partner, ugyanis egy teljes töltés hatására akár10 órányi üzemidő elérésére is van mód. A szett kényelmes szállításáról a mellékelt szütyővel gondoskodhatunk.

A Wireless Cloud Buds egyelőre még csak az Amerikai Egyesült Államokban vált elérhetővé, ahol 59,99 dolláros áron vásárolható meg.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap